
Sezamový losos se salátem
Postup přípravy
Obalte 4 filety z lososa bez kůže ve 40 g sezamového semínka. V pánvi rozpalte 2–3 lžíce olivového oleje a pak na něm z obou stran lososa opečte, aby maso bylo hotové a přitom stále šťavnaté. Lososové filety podávejte s listy hlávkového salátu a řeřichou, doplněné tzatziki z okurky, jogurtu, česneku, soli, pepře a máty.
Pomohl vám recept?
3hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod