
Salsa verde
Tento recept kombinuje natvrdo uvařená vejce, opečenou cibuli a česnek, petržel a zeleninový vývar, které se společně rozmixují do hladka. Podává se tradičně s opečeným chlebem nebo jako doplněk k masu, přičemž její příprava je velmi snadná a zabere méně než 15 minut. Salsa verde tak představuje rychlou a chutnou přílohu, která obohatí jakýkoliv stůl.

Velmi snadné
0-15 minut
0/5
Španělská
Příloha
Ingredience
Složení 1 porcí
- Vejce 3 ks
- Olej olivový 250 ml
- Cibule 1 ks
- Česnek 8 strouž.
- Petržel hladkolistá 2 hrs.
- Vývar zeleninový 150 ml
- Vejce 3 ks
- Olej olivový 250 ml
- Cibule 1 ks
- Česnek 8 strouž.
- Petržel hladkolistá 2 hrs.
- Vývar zeleninový 150 ml


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.