Salát s vejci a ochucenou majonézou
Ingredience
8 | vajec |
150 g | majonézy |
2 | lžíce octa |
2 | lžíce podmáslí |
sůl | |
pepř | |
1 | větší srdíčko římského salátu |
2 | lžíce pažitky |
Postup přípravy
Vejce vařte ve vroucí vodě 8–9 minut. Nechte je zcela zchladnout, pak je oloupejte, pět z nich přepulte, vyndejte všechny žloutky (bílky pokrájejte a odložte) a vidličkou je rozmačkejte v misce. Přidejte k nim majonézu, ocet, podmáslí, sůl a pepř a dobře rozmíchejte. Zbylá tři vejce nakrájejte na čtvrtky. Listy salátu omyjte, osušte, dejte na servírovací mísu, přidejte čtvrtky vajec, pokrájené bílky a pažitku a vše přelijte ochucenou majonézou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY