Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Salát s pomelem

Další recepty a články

Zdravý salát coleslaw s...
Zdravý salát...
Zdravý salát coleslaw s...
Zdravý salát coleslaw s...
Bramborový salát
Bramborový salát
Bramborový salát
Bramborový salát
Bramborový salát s...
Bramborový salát s...
Bramborový salát s...
Bramborový salát s...
Křupavý zelný salát
Křupavý zelný salát
Křupavý zelný salát
Křupavý zelný salát

Salát s pomelem

Co budete potřebovat

100 g quinoy
1/2 pomela
1 pomeranč
1 avokádo
směs salátových listů
60 g pekanových ořechů
50 g sýru Feta
hrst sušených brusnic
Dresink
3 lžíce pomerančové šťávy
1 lžíce jablečného octa
1 lžíce medu
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce citronové šťávy
trochu strouhané citronové kůry
sůl, pepř

Jak na to?

Quinou uvařte podle návodu a nechte vychladnout. Pomelo oloupejte a odstraňte také bílou slupku u jednotlivých dílků. Rozdělte na menší kousky nebo nakrájejte. Z pomeranče odstraňte kůru a nakrájejte na plátky.
Avokádo rozkrojte podélně na poloviny a pootočením oddělte. Do pecky zasekněte nůž a vyloupněte ji. Oloupejte slupku a dužinu nakrájejte na kousky
Quinou, pomelo, pomeranč, avokádo a salátové listy dejte do mísy a prohoďte. Přidejte také nasekané pekanové ořechy, nadrobenou fetu a sušené brusnice.
Na dresink smíchejte v hrnku všechny suroviny a prošlehejte. Nalijte na připravený salát a můžete podávat.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Salát s pomelem

Příloha Velmi snadné Saláty Něco lehkého Bezlepkové Vegetariánské Magazín 2/2018 Počet porcí: 2
Průměrné hodnocení 5 (1)
Vitamínová bomba jako stvořená pro boj se zimním spánkem! Šťavnaté citrusy se postarají o pořádný nášup vitamínů a doplní je trojice superpotravin – avokádo, brusnice a quinoa.

Co budete potřebovat

100 g quinoy
1/2 pomela
1 pomeranč
1 avokádo
směs salátových listů
60 g pekanových ořechů
50 g sýru Feta
hrst sušených brusnic
Dresink
3 lžíce pomerančové šťávy
1 lžíce jablečného octa
1 lžíce medu
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce citronové šťávy
trochu strouhané citronové kůry
sůl, pepř

Jak na to?

Quinou uvařte podle návodu a nechte vychladnout. Pomelo oloupejte a odstraňte také bílou slupku u jednotlivých dílků. Rozdělte na menší kousky nebo nakrájejte. Z pomeranče odstraňte kůru a nakrájejte na plátky.
Avokádo rozkrojte podélně na poloviny a pootočením oddělte. Do pecky zasekněte nůž a vyloupněte ji. Oloupejte slupku a dužinu nakrájejte na kousky
Quinou, pomelo, pomeranč, avokádo a salátové listy dejte do mísy a prohoďte. Přidejte také nasekané pekanové ořechy, nadrobenou fetu a sušené brusnice.
Na dresink smíchejte v hrnku všechny suroviny a prošlehejte. Nalijte na připravený salát a můžete podávat.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Zdravý salát coleslaw s...
Zdravý salát coleslaw s...
Zdravý salát coleslaw s...
Zdravý salát coleslaw s...
Bramborový salát
Bramborový salát
Bramborový salát
Bramborový salát
Bramborový salát s...
Bramborový salát s...
Bramborový salát s...
Bramborový salát s...
Křupavý zelný salát
Křupavý zelný salát
Křupavý zelný salát
Křupavý zelný salát

Inspirujte se podobnými recepty