Salát s medovým dresinkem
Ingredience
2 lžíce | dijonské hořčice |
1 lžíce | medu |
220 g | plátků slaniny |
250 g | cherry rajčat, přepůlených |
400g | plechovka bílých fazolí |
2 lžíce | hladkolisté petrželky |
80 g | čerstvého špenátu |
Postup přípravy
Hořčici, med a 1 lžíci vody dobře prošlehejte v misce. Plátky slaniny rozložte na plech vyložený pečicím papírem a pět až osm minut je grilujte dozlatova. Lehce zchladlé je poté nalámejte na menší kousky. Přepůlená rajčata promíchejte v míse s okapanými fazolemi, petrželkou a špenátem. Přidejte kousky slaniny a podávejte s dresinkem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY