×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Salát s filírovaným hovězím steakem

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Salát s filírovaným hovězím steakem

Co budete potřebovat

2 steaky z nízkého roštěnce
1 lžíce olivového oleje
sůl a čerstvě mletý pepř
1 balení Mix rukola, červená řepa, mangold
Dresink
3 lžíce olivového oleje
1 lžíce jablečného octa
1 lžíce hrubozrnné hořčice
1 lžíce medu
½ lžičky hrubozrnné soli
čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C.
Rozpalte pánev na co nejvyšší teplotu.
Steak potřete olivovým olejem. Z každé strany jej zprudka opečte, pak nechte dojít pět minut v troubě. Po vyjmutí ho nechte ještě pět minut odpočinout.
Ve větší míse smíchejte ingredience na dresink. Poté přidejte salát a zlehka jej v zálivce „vykoupejte“.
Steak osolte, opepřete a nakrájejte na plátky. Ihned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Salát s filírovaným hovězím steakem

Hlavní chod Velmi snadné Maso Párty Bezlepkové Bez laktózy Magazín 4/2018 Počet porcí: 4
(0)
Někdy jsou nejjednodušší věci těmi nejlepšími. Mix salátů s řepou, mangoldem a rukolou jednoduše dochuťte hořčičnou zálivkou a servírujte jako přílohu ke kvalitnímu steaku, který samozřejmě koupíte 
u nás v Albertu.

Co budete potřebovat

2 steaky z nízkého roštěnce
1 lžíce olivového oleje
sůl a čerstvě mletý pepř
1 balení Mix rukola, červená řepa, mangold
Dresink
3 lžíce olivového oleje
1 lžíce jablečného octa
1 lžíce hrubozrnné hořčice
1 lžíce medu
½ lžičky hrubozrnné soli
čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C.
Rozpalte pánev na co nejvyšší teplotu.
Steak potřete olivovým olejem. Z každé strany jej zprudka opečte, pak nechte dojít pět minut v troubě. Po vyjmutí ho nechte ještě pět minut odpočinout.
Ve větší míse smíchejte ingredience na dresink. Poté přidejte salát a zlehka jej v zálivce „vykoupejte“.
Steak osolte, opepřete a nakrájejte na plátky. Ihned podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat