×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Salát s filírovaným hovězím steakem

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Salát s filírovaným hovězím steakem

Co budete potřebovat

2 steaky z nízkého roštěnce
1 lžíce olivového oleje
sůl a čerstvě mletý pepř
1 balení Mix rukola, červená řepa, mangold
Dresink
3 lžíce olivového oleje
1 lžíce jablečného octa
1 lžíce hrubozrnné hořčice
1 lžíce medu
½ lžičky hrubozrnné soli
čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C.
Rozpalte pánev na co nejvyšší teplotu.
Steak potřete olivovým olejem. Z každé strany jej zprudka opečte, pak nechte dojít pět minut v troubě. Po vyjmutí ho nechte ještě pět minut odpočinout.
Ve větší míse smíchejte ingredience na dresink. Poté přidejte salát a zlehka jej v zálivce „vykoupejte“.
Steak osolte, opepřete a nakrájejte na plátky. Ihned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Salát s filírovaným hovězím steakem

Hlavní chod Velmi snadné Maso Párty Bezlepkové Bez laktózy Magazín 4/2018
(0)
Někdy jsou nejjednodušší věci těmi nejlepšími. Mix salátů s řepou, mangoldem a rukolou jednoduše dochuťte hořčičnou zálivkou a servírujte jako přílohu ke kvalitnímu steaku, který samozřejmě koupíte 
u nás v Albertu.

Co budete potřebovat

2 steaky z nízkého roštěnce
1 lžíce olivového oleje
sůl a čerstvě mletý pepř
1 balení Mix rukola, červená řepa, mangold
Dresink
3 lžíce olivového oleje
1 lžíce jablečného octa
1 lžíce hrubozrnné hořčice
1 lžíce medu
½ lžičky hrubozrnné soli
čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C.
Rozpalte pánev na co nejvyšší teplotu.
Steak potřete olivovým olejem. Z každé strany jej zprudka opečte, pak nechte dojít pět minut v troubě. Po vyjmutí ho nechte ještě pět minut odpočinout.
Ve větší míse smíchejte ingredience na dresink. Poté přidejte salát a zlehka jej v zálivce „vykoupejte“.
Steak osolte, opepřete a nakrájejte na plátky. Ihned podávejte.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Inspirujte se podobnými recepty