×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rýžový salát

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Rýžový salát

Co budete potřebovat

360 g rýže
200 g tuňáka ve vlastní šťávě
200 g mraženého hrášku, rozmrazeného
2 červené papriky, nakrájené na velmi tenké plátky
10 cherry rajčátek, rozkrojených na půl
5 jarních cibulek, najemno nasekaných
svazek petrželky, nasekané
velká hrst zelených oliv, nahrubo nasekaných
4 lžíce majonézy
šťáva z 1 citronu
2 lžíce panenského olivového oleje
sůl a čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Uvařenou rýži promíchejte vidličkou, aby byla sypká. Přidejte slitého tuňáka, pak přimíchejte hrášek, papriky, rajčata, jarní cibulky, petrželku a olivy.
Přimíchejte majonézu, citronovou šťávu a olivový olej. Osolte a opepřete a podávejte, případně zabalte do plastové krabičky a vezměte sebou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rýžový salát

Velmi snadné Saláty Petržel kadeřavá , Rajče Magazín 6/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (9)

Co budete potřebovat

360 g rýže
200 g tuňáka ve vlastní šťávě
200 g mraženého hrášku, rozmrazeného
2 červené papriky, nakrájené na velmi tenké plátky
10 cherry rajčátek, rozkrojených na půl
5 jarních cibulek, najemno nasekaných
svazek petrželky, nasekané
velká hrst zelených oliv, nahrubo nasekaných
4 lžíce majonézy
šťáva z 1 citronu
2 lžíce panenského olivového oleje
sůl a čerstvě mletý pepř

Jak na to?

Uvařenou rýži promíchejte vidličkou, aby byla sypká. Přidejte slitého tuňáka, pak přimíchejte hrášek, papriky, rajčata, jarní cibulky, petrželku a olivy.
Přimíchejte majonézu, citronovou šťávu a olivový olej. Osolte a opepřete a podávejte, případně zabalte do plastové krabičky a vezměte sebou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Inspirujte se podobnými recepty