×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Rýžové enchiladas
45 minut , Předkrm , Snadné , Středomořská , Chuťovky ,

Rýžové enchiladas

Co budu potřebovat

250 g rýže ve varných sáčcích
1 lžíce másla
sůl
svazek jarní cibulky
2 velké pšeničné tortilly
415g plechovka červených fazolí
200 g rajčatové salsy
150 g bílého jogurtu
25–40 sýru

Jak na to?

Rýži uvařte podle návodu na obalu, smíchejte s máslem, solí a většinou nasekaných cibulek. Na tortilly rozdělte okapané fazole a rýži a zarolujte. Na dno pekáče rozprostřete polovinu salsy, navrch dejte tortilly, potřete je jogurtem a zasypte sýrem. Při 180 °C pečte 30 minut. Podávejte posypané zbytkem cibulky, se zbylou salsou.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Rýžový pudink s mangem

    Dezert 30 minut
  • Nepečený rýžový nákyp

    Snídaně 30 minut
  • Paella s chorizem

    Hlavní chod 30 minut