Rýžové enchiladas
Ingredience
250 g | rýže ve varných sáčcích |
1 | lžíce másla |
sůl | |
svazek jarní cibulky | |
2 | velké pšeničné tortilly |
415g | plechovka červených fazolí |
200 g | rajčatové salsy |
150 g | bílého jogurtu |
25–40 | sýru |
Postup přípravy
Rýži uvařte podle návodu na obalu, smíchejte s máslem, solí a většinou nasekaných cibulek. Na tortilly rozdělte okapané fazole a rýži a zarolujte. Na dno pekáče rozprostřete polovinu salsy, navrch dejte tortilly, potřete je jogurtem a zasypte sýrem. Při 180 °C pečte 30 minut. Podávejte posypané zbytkem cibulky, se zbylou salsou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY