Rychlé burgery
Co budete potřebovat
Jak na to?
Maso dejte do mísy a ochuťte ho jednoduše jen solí, pepřem a chilli. Pak směs rozdělte na čtyři díly a z každého vytvarujte navlhčenýma rukama jeden burger. (Protože není ve směsi vejce, musíte maso rukama dobře prohníst.) Poté burgery opatrně osmahněte na pánvi – pět minut z každé strany. Obracejte šetrně, aby se maso nerozpadlo. Housky rozřízněte, opečte a na spodní díly dejte vždypořádný kus salátu, plátky okurky, kečup, majonézu či obojí, plátek sýru, burger a navrch kolečka cibule a cherry rajčátek. Přiklopte a ihned podávejte. Třeba s další porcí tatarky a kečupu.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Rychlé burgery
Inspirujte se zdravými recepty
Co budete potřebovat
Jak na to?
Maso dejte do mísy a ochuťte ho jednoduše jen solí, pepřem a chilli. Pak směs rozdělte na čtyři díly a z každého vytvarujte navlhčenýma rukama jeden burger. (Protože není ve směsi vejce, musíte maso rukama dobře prohníst.) Poté burgery opatrně osmahněte na pánvi – pět minut z každé strany. Obracejte šetrně, aby se maso nerozpadlo. Housky rozřízněte, opečte a na spodní díly dejte vždypořádný kus salátu, plátky okurky, kečup, majonézu či obojí, plátek sýru, burger a navrch kolečka cibule a cherry rajčátek. Přiklopte a ihned podávejte. Třeba s další porcí tatarky a kečupu.
Mohlo by Vám také chutnat
- Doba přípravy
- 15 minut
- 30 minut
- 45 minut
- 60 minut
- nad 60 minut
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Příležitost
- Narozeniny
- Párty
- Piknik
- Silvestr
- Valentýn
- Vánoce
- Velikonoce
- Něco lehkého
- Grilování
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské