×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rychlá smažená rýže

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Koprovka s bramborem a...
Koprovka s bramborem...
Koprovka s bramborem a...
Koprovka s bramborem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Rychlá smažená rýže

Co budete potřebovat

4 lžíce olivového oleje AQ
2 vejce AQ 4 plátky slaniny AQ, na nudličky
300 g žampionů, na plátky
400 g mraženého hrášku AQ
2 stroužky česneku, rozmělněné
sůl, pepř
4 lžíce sójové omáčky
2 lžíce cukru
500 g uvařené rýže

Jak na to?

1.Olej rozpalte ve větší pánvi, vajíčka vyklepněte do hrnečku, vidličkou je mírně našlehejte a pak je vyklopte do pánve. Pánev třicet sekund až minutu naklánějte do všech stran, aby se vajíčka rozlila do tenké vrstvy. Po minutě sejměte z ohně a omeletu vyklopte a pokrájejte ji na jemné nudličky. Do pánve vsypte slaninu a po chvíli i plátky žampionů a opékejte dozlatova zhruba pět minut. Vsypte hrášek a česnek a opékejte zhruba dvě minuty. Osolte a opepřete.
2.Sójovou omáčku smíchejte s cukrem. Zvyšte oheň, do pánve přidejte uvařenou rýži, promíchejte a přelijte sójovou omáčkou smíchanou s cukrem. Nakonec do směsi vmíchejte nakrájenou omeletu a ihned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rychlá smažená rýže

Velmi snadné Česká Vegetariánské Smažení Magazín 3/2011
Průměrné hodnocení 4 (7)

Co budete potřebovat

4 lžíce olivového oleje AQ
2 vejce AQ 4 plátky slaniny AQ, na nudličky
300 g žampionů, na plátky
400 g mraženého hrášku AQ
2 stroužky česneku, rozmělněné
sůl, pepř
4 lžíce sójové omáčky
2 lžíce cukru
500 g uvařené rýže

Jak na to?

1.Olej rozpalte ve větší pánvi, vajíčka vyklepněte do hrnečku, vidličkou je mírně našlehejte a pak je vyklopte do pánve. Pánev třicet sekund až minutu naklánějte do všech stran, aby se vajíčka rozlila do tenké vrstvy. Po minutě sejměte z ohně a omeletu vyklopte a pokrájejte ji na jemné nudličky. Do pánve vsypte slaninu a po chvíli i plátky žampionů a opékejte dozlatova zhruba pět minut. Vsypte hrášek a česnek a opékejte zhruba dvě minuty. Osolte a opepřete.
2.Sójovou omáčku smíchejte s cukrem. Zvyšte oheň, do pánve přidejte uvařenou rýži, promíchejte a přelijte sójovou omáčkou smíchanou s cukrem. Nakonec do směsi vmíchejte nakrájenou omeletu a ihned podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Koprovka s bramborem a...
Koprovka s bramborem a...
Koprovka s bramborem a...
Koprovka s bramborem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Inspirujte se podobnými recepty