×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rychlá smažená rýže

Další recepty a články

Opečené drbáky s houbovou...
Opečené drbáky s...
Opečené drbáky s houbovou...
Opečené drbáky s houbovou...
Dršťková polévka z hlívy...
Dršťková polévka z...
Dršťková polévka z hlívy...
Dršťková polévka z hlívy...
Zapečený hermelín s ořechy a...
Zapečený hermelín s...
Zapečený hermelín s ořechy a...
Zapečený hermelín s ořechy a...
Hermelínový dip
Hermelínový dip
Hermelínový dip
Hermelínový dip

Rychlá smažená rýže

Co budete potřebovat

4 lžíce olivového oleje AQ
2 vejce AQ 4 plátky slaniny AQ, na nudličky
300 g žampionů, na plátky
400 g mraženého hrášku AQ
2 stroužky česneku, rozmělněné
sůl, pepř
4 lžíce sójové omáčky
2 lžíce cukru
500 g uvařené rýže

Jak na to?

1.Olej rozpalte ve větší pánvi, vajíčka vyklepněte do hrnečku, vidličkou je mírně našlehejte a pak je vyklopte do pánve. Pánev třicet sekund až minutu naklánějte do všech stran, aby se vajíčka rozlila do tenké vrstvy. Po minutě sejměte z ohně a omeletu vyklopte a pokrájejte ji na jemné nudličky. Do pánve vsypte slaninu a po chvíli i plátky žampionů a opékejte dozlatova zhruba pět minut. Vsypte hrášek a česnek a opékejte zhruba dvě minuty. Osolte a opepřete.
2.Sójovou omáčku smíchejte s cukrem. Zvyšte oheň, do pánve přidejte uvařenou rýži, promíchejte a přelijte sójovou omáčkou smíchanou s cukrem. Nakonec do směsi vmíchejte nakrájenou omeletu a ihned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rychlá smažená rýže

Velmi snadné Česká Vegetariánské Smažení Magazín 3/2011
Průměrné hodnocení 4 (6)

Co budete potřebovat

4 lžíce olivového oleje AQ
2 vejce AQ 4 plátky slaniny AQ, na nudličky
300 g žampionů, na plátky
400 g mraženého hrášku AQ
2 stroužky česneku, rozmělněné
sůl, pepř
4 lžíce sójové omáčky
2 lžíce cukru
500 g uvařené rýže

Jak na to?

1.Olej rozpalte ve větší pánvi, vajíčka vyklepněte do hrnečku, vidličkou je mírně našlehejte a pak je vyklopte do pánve. Pánev třicet sekund až minutu naklánějte do všech stran, aby se vajíčka rozlila do tenké vrstvy. Po minutě sejměte z ohně a omeletu vyklopte a pokrájejte ji na jemné nudličky. Do pánve vsypte slaninu a po chvíli i plátky žampionů a opékejte dozlatova zhruba pět minut. Vsypte hrášek a česnek a opékejte zhruba dvě minuty. Osolte a opepřete.
2.Sójovou omáčku smíchejte s cukrem. Zvyšte oheň, do pánve přidejte uvařenou rýži, promíchejte a přelijte sójovou omáčkou smíchanou s cukrem. Nakonec do směsi vmíchejte nakrájenou omeletu a ihned podávejte.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Opečené drbáky s houbovou...
Opečené drbáky s houbovou...
Opečené drbáky s houbovou...
Opečené drbáky s houbovou...
Dršťková polévka z hlívy...
Dršťková polévka z hlívy...
Dršťková polévka z hlívy...
Dršťková polévka z hlívy...
Zapečený hermelín s ořechy a...
Zapečený hermelín s ořechy a...
Zapečený hermelín s ořechy a...
Zapečený hermelín s ořechy a...
Hermelínový dip
Hermelínový dip
Hermelínový dip
Hermelínový dip

Inspirujte se podobnými recepty