Ryby v jogurtu a sezamu
Ingredience
100 g | strouhanky |
1 | lžíce sezamových semínek |
4 | filety bělomasé ryby, každý asi 140g |
sůl | |
pepř | |
2–4 | lžíce bílého jogurtu |
1 | lžíce olivového oleje |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 220 °C. Strouhanku přesypte do mísy a smíchejte ji s polovinou semínek. Rybí filety z obou stran osolte a opepřete, potřete jogurtem a obalte ve strouhance. Posypte zbylými semínky, zastříkněte olejem a pečte 15–20 minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY