Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Roštěná se svíčkovou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Roštěná se svíčkovou

Co budete potřebovat

4 mrkve
2 petržele
½ celeru
1 cibule
20 g másla
5 bobkových listů
8 kuliček nového koření
500 ml hovězího vývaru
250 ml smetany na vaření (12 %)
2 bio citrony
sůl, pepř
4 steaky hovězího roštěnce
4 lžíce olivového oleje
4 lžičky brusinkové marmelády
½ hrsti mrkvové natě

Jak na to?

1. Očištěnou zeleninu nakrájejte na kostičky.

2. Ve větším hrnci rozehřejte máslo, vsypte zeleninu a koření. Nechte rozvonět a přelijte vývarem. Vařte na mírném ohni za občasného míchání 30 minut. Vlijte smetanu a ještě 5 minut vařte. Odstavte z ohně, zastrouhejte citronovou kůrou, přidejte citronovou šťávu, osolte a opepřete. Rozmixujte dohladka.

3. Maso zprudka opečte na oleji z každé strany 3–4 minuty, podle výšky masa. Přemístěte do zapékací misky a nechte dojít 5 minut v troubě předehřáté na 180 °C.

4. Podávejte s karlovarským nebo jiným knedlíkem dle vlastní chuti,brusinkovou marmeládou, měsíčkem citronu, ozdobené lístky mrkvové natě.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Roštěná se svíčkovou

Hlavní chod Snadné Magazín 3/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

4 mrkve
2 petržele
½ celeru
1 cibule
20 g másla
5 bobkových listů
8 kuliček nového koření
500 ml hovězího vývaru
250 ml smetany na vaření (12 %)
2 bio citrony
sůl, pepř
4 steaky hovězího roštěnce
4 lžíce olivového oleje
4 lžičky brusinkové marmelády
½ hrsti mrkvové natě

Jak na to?

1. Očištěnou zeleninu nakrájejte na kostičky.

2. Ve větším hrnci rozehřejte máslo, vsypte zeleninu a koření. Nechte rozvonět a přelijte vývarem. Vařte na mírném ohni za občasného míchání 30 minut. Vlijte smetanu a ještě 5 minut vařte. Odstavte z ohně, zastrouhejte citronovou kůrou, přidejte citronovou šťávu, osolte a opepřete. Rozmixujte dohladka.

3. Maso zprudka opečte na oleji z každé strany 3–4 minuty, podle výšky masa. Přemístěte do zapékací misky a nechte dojít 5 minut v troubě předehřáté na 180 °C.

4. Podávejte s karlovarským nebo jiným knedlíkem dle vlastní chuti,brusinkovou marmeládou, měsíčkem citronu, ozdobené lístky mrkvové natě.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty