Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Rajčatová salsa s česnekem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Polévka z pečených rajčat
Polévka z pečených...
Polévka z pečených rajčat
Polévka z pečených rajčat

Rajčatová salsa s česnekem

Tip do kuchyně

 

Před podáváním dejte salsu alespoň na jednu hodinu vychladit. Kromě ke grilovanému masu se skvěle hodí i například k rybím prstům.

Co budete potřebovat

6 velkých rajčat
2 stroužky česneku
½ červené cibule
60 ml olivového oleje
3 lžičky balzamikového octa
špetka cukru
2 lžíce nasekané hladkolisté petrželky
rybí prsty

Jak na to?

Léto je v plném proudu a chystáte se na další grilování. Ale chtělo by to něčím odlehčit. Co takhle připravit rajčatovou salsu?

1) Rajčata nakrájejte na kostičky a česnek a cibuli najemno.

2) Rajčata, cibuli i česnek vložte do mísy, přidejte olej, cukr, ocet a nasekanou petrželku a dobře promíchejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rajčatová salsa s česnekem

Příloha Velmi snadné Mexická Dipy, zálivky a marinády Grilování Bez vaření Rajčata , Petržel kadeřavá , Rajče Magazín 9/2013
Průměrné hodnocení 4 (8)

Tip do kuchyně

 

Před podáváním dejte salsu alespoň na jednu hodinu vychladit. Kromě ke grilovanému masu se skvěle hodí i například k rybím prstům.

Co budete potřebovat

6 velkých rajčat
2 stroužky česneku
½ červené cibule
60 ml olivového oleje
3 lžičky balzamikového octa
špetka cukru
2 lžíce nasekané hladkolisté petrželky
rybí prsty

Jak na to?

Léto je v plném proudu a chystáte se na další grilování. Ale chtělo by to něčím odlehčit. Co takhle připravit rajčatovou salsu?

1) Rajčata nakrájejte na kostičky a česnek a cibuli najemno.

2) Rajčata, cibuli i česnek vložte do mísy, přidejte olej, cukr, ocet a nasekanou petrželku a dobře promíchejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Polévka z pečených rajčat
Polévka z pečených rajčat
Polévka z pečených rajčat
Polévka z pečených rajčat

Inspirujte se podobnými recepty