×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Rajčatová salsa s česnekem
nad 60 minut , Příloha , Velmi snadné , Mexická , Dipy, zálivky a marinády , Bez vaření ,

Rajčatová salsa s česnekem

Co budu potřebovat

6 velkých rajčat
2 stroužky česneku
½ červené cibule
60 ml olivového oleje
3 lžičky balzamikového octa
špetka cukru
2 lžíce nasekané hladkolisté petrželky
rybí prsty

Jak na to?

Léto je v plném proudu a chystáte se na další grilování. Ale chtělo by to něčím odlehčit. Co takhle připravit rajčatovou salsu?

1) Rajčata nakrájejte na kostičky a česnek a cibuli najemno.

2) Rajčata, cibuli i česnek vložte do mísy, přidejte olej, cukr, ocet a nasekanou petrželku a dobře promíchejte.

Tip do kuchyně

 

Před podáváním dejte salsu alespoň na jednu hodinu vychladit. Kromě ke grilovanému masu se skvěle hodí i například k rybím prstům.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Domácí sušená rajčata

    Chuťovky nad 60 minut
  • Bruschetta

    Chuťovky 30 minut
  • Rajčata pečená s vejci

    Chuťovky 30 minut