×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Rajčatová bruschetta

Další recepty a články

Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové...
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové raz dva
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se...
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se zeleninou a...

Rajčatová bruschetta

Co budete potřebovat

500 g cherry rajčátek
nebo 3–4 velká,
zralá rajčata
16 čerstvých lístků
bazalky, natrhaných
na menší kousky
sůl
8 krajíců dobrého
chleba
2 stroužky česneku
60 ml olivového oleje

Jak na to?

Předehřejte gril. Cherry rajčátka nakrájejte na půlky, velká rajčata zbavte semínek a nakrájejte je na zhruba centimetrové kousky. Smíchejte je v míse s bazalkou a solí. Plátky chleba položte na pečicí papír a pod grilem je opékejte po obou stranách, dokud nejsou zlatavé a křupavé. Trvá to zhruba 3 minuty po každé straně. Opečené krajíce ihned potřete po jedné straně česnekem a rozdělte na ně rajčatovou směs. Zakápněte olivovým olejem a podávejte posypané lístky bazalky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Rajčatová bruschetta

Snadné Magazín 7-8/2015
Průměrné hodnocení 4 (4)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

500 g cherry rajčátek
nebo 3–4 velká,
zralá rajčata
16 čerstvých lístků
bazalky, natrhaných
na menší kousky
sůl
8 krajíců dobrého
chleba
2 stroužky česneku
60 ml olivového oleje

Jak na to?

Předehřejte gril. Cherry rajčátka nakrájejte na půlky, velká rajčata zbavte semínek a nakrájejte je na zhruba centimetrové kousky. Smíchejte je v míse s bazalkou a solí. Plátky chleba položte na pečicí papír a pod grilem je opékejte po obou stranách, dokud nejsou zlatavé a křupavé. Trvá to zhruba 3 minuty po každé straně. Opečené krajíce ihned potřete po jedné straně česnekem a rozdělte na ně rajčatovou směs. Zakápněte olivovým olejem a podávejte posypané lístky bazalky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové raz dva
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se zeleninou a...

Inspirujte se podobnými recepty