×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pstruh s okurkovým salátem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Pstruh s okurkovým salátem

Co budete potřebovat

Okurkový salát
125 ml bílého jogurtu
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce citronové šťávy
mořská sůl a čerstvě mletý pepř
1 salátová okurka, pokrájená na tenké plátky i se slupkou
Pstruh
2 pstruzi
2 lžíce olivového oleje na potírání
2 lžíce koření na ryby
mořská sůl a čerstvě mletý pepř
1 jarní cibulka, pokrájená na kolečka
4-5 středních ředkviček

Jak na to?

Nejprve připravte okurkový salát smícháním všech ingrediencí.
Pstruhy očistěte, naporcujte, potřete olejem, posypte solí, pepřem a vložte do rozehřáté pánve. Opékejte maximálně pět minut z každé strany. Poté pstruhy vložte do pekáče, poklaďte máslem, posypte kořením a pečte v předehřáté troubě asi 15 minut. Rybu servírujte s jarní cibulkou, ředkvičkami a okurkovým salátem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pstruh s okurkovým salátem

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Bezlepkové Tip týdne
(0)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

Okurkový salát
125 ml bílého jogurtu
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce citronové šťávy
mořská sůl a čerstvě mletý pepř
1 salátová okurka, pokrájená na tenké plátky i se slupkou
Pstruh
2 pstruzi
2 lžíce olivového oleje na potírání
2 lžíce koření na ryby
mořská sůl a čerstvě mletý pepř
1 jarní cibulka, pokrájená na kolečka
4-5 středních ředkviček

Jak na to?

Nejprve připravte okurkový salát smícháním všech ingrediencí.
Pstruhy očistěte, naporcujte, potřete olejem, posypte solí, pepřem a vložte do rozehřáté pánve. Opékejte maximálně pět minut z každé strany. Poté pstruhy vložte do pekáče, poklaďte máslem, posypte kořením a pečte v předehřáté troubě asi 15 minut. Rybu servírujte s jarní cibulkou, ředkvičkami a okurkovým salátem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty