Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pstruh s kuskusem

Další recepty a články

Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s...
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...

Pstruh s kuskusem

Co budete potřebovat

4 chlazení pstruzi
sůl
2 lžíce koření na ryby
4 stroužky česneku
60 g másla
1 citron
150 g kuskusu Albert
1 zeleninový bujón
3 lžíce olivového oleje
2 mrkve
200 g růžičkové kapusty
200 g zelených fazolek
2 předvařené červené řepy
pepř
1 hrst hladkolisté petržele

Jak na to?

1. Očištěné pstruhy nasolte, posypte kořením, vytřete rozmělněnými stroužky česneku a do vnitřku ryb vložte po 5 g másla.

2. Na másle v pánvi opečte pstruhy z obou stran dozlatova, z každé 6 minut. Během pečení zakapejte citronovou šťávou.

3. Kuskus vsypte do mísy, promíchejte s rozdrobeným bujónem a 1 lžící olivového oleje. Zalijte vroucí vodou dle návodu na obalu a nechte přiklopené nabobtnat.

4. Klínky oloupané mrkve, kapustičky a fazolky vařte v osolené vodě 4 minuty. Sceďte a dorestujte v pánvi na 2 lžících oleje dozlatova 3 minuty. Přidejte na čtvrtky rozkrájené řepy, osolte, opepřete a ještě 1 minutu dopečte.

5. Hotový kuskus smíchejte se zeleninou, případně dosolte a podávejte jako přílohu k pečeným pstruhům. Posypte nasekanou petrželí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pstruh s kuskusem

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Magazín 10/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

4 chlazení pstruzi
sůl
2 lžíce koření na ryby
4 stroužky česneku
60 g másla
1 citron
150 g kuskusu Albert
1 zeleninový bujón
3 lžíce olivového oleje
2 mrkve
200 g růžičkové kapusty
200 g zelených fazolek
2 předvařené červené řepy
pepř
1 hrst hladkolisté petržele

Jak na to?

1. Očištěné pstruhy nasolte, posypte kořením, vytřete rozmělněnými stroužky česneku a do vnitřku ryb vložte po 5 g másla.

2. Na másle v pánvi opečte pstruhy z obou stran dozlatova, z každé 6 minut. Během pečení zakapejte citronovou šťávou.

3. Kuskus vsypte do mísy, promíchejte s rozdrobeným bujónem a 1 lžící olivového oleje. Zalijte vroucí vodou dle návodu na obalu a nechte přiklopené nabobtnat.

4. Klínky oloupané mrkve, kapustičky a fazolky vařte v osolené vodě 4 minuty. Sceďte a dorestujte v pánvi na 2 lžících oleje dozlatova 3 minuty. Přidejte na čtvrtky rozkrájené řepy, osolte, opepřete a ještě 1 minutu dopečte.

5. Hotový kuskus smíchejte se zeleninou, případně dosolte a podávejte jako přílohu k pečeným pstruhům. Posypte nasekanou petrželí.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...

Inspirujte se podobnými recepty