×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Opékaný pstruh na másle s mandlemi

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk...
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Opékaný pstruh na másle s mandlemi

Tip do kuchyně

 

Jako přílohu podávejte lehký salát nebo bramborovou kaši či pečené brambory.

Co budete potřebovat

3 hrsti mandlových plátků
65 g hladké mouky
½ lžičky soli
¼ lžičky cayenského pepře
250 ml mléka
4 filety pstruha s kůží
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce másla
2 stroužky česneku
skrojky citronu

Jak na to?

Milujete pstruha na másle? Pak vyzkoušejte náš lahodný recept na pstruha na másle s praženými mandlemi.

1) Mandle krátce nasucho opečte na pánvi.

2) Mouku smíchejte se solí a cayenským pepřem v menší misce.

3) Do jiné nalijte mléko a na hodinu do něj naložte rybu.

4) Ve velké pánvi rozpalte olej a máslo.

5) Filety pstruha nechte okapat, a pak je obalte v ochucené mouce.

6) Do pánve přidejte plátky česneku a filety ryby.

7) Zhruba po 2 minutách rybu obraťte a případně vyndejte česnek, aby nezhnědl a nezhořkl.

8) Opékejte další 2 minuty, nebo dokud není ryba hotová.

9) Nakonec zasypte mandlemi a přidejte skrojky citronu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Opékaný pstruh na másle s mandlemi

Hlavní chod Snadné Česká Něco lehkého Smažení Magazín 3/2014
Průměrné hodnocení 4 (7)

Tip do kuchyně

 

Jako přílohu podávejte lehký salát nebo bramborovou kaši či pečené brambory.

Co budete potřebovat

3 hrsti mandlových plátků
65 g hladké mouky
½ lžičky soli
¼ lžičky cayenského pepře
250 ml mléka
4 filety pstruha s kůží
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce másla
2 stroužky česneku
skrojky citronu

Jak na to?

Milujete pstruha na másle? Pak vyzkoušejte náš lahodný recept na pstruha na másle s praženými mandlemi.

1) Mandle krátce nasucho opečte na pánvi.

2) Mouku smíchejte se solí a cayenským pepřem v menší misce.

3) Do jiné nalijte mléko a na hodinu do něj naložte rybu.

4) Ve velké pánvi rozpalte olej a máslo.

5) Filety pstruha nechte okapat, a pak je obalte v ochucené mouce.

6) Do pánve přidejte plátky česneku a filety ryby.

7) Zhruba po 2 minutách rybu obraťte a případně vyndejte česnek, aby nezhnědl a nezhořkl.

8) Opékejte další 2 minuty, nebo dokud není ryba hotová.

9) Nakonec zasypte mandlemi a přidejte skrojky citronu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat