×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Opékaný pstruh na másle s mandlemi

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s...
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Opékaný pstruh na másle s mandlemi

Tip do kuchyně

 

Jako přílohu podávejte lehký salát nebo bramborovou kaši či pečené brambory.

Co budete potřebovat

3 hrsti mandlových plátků
65 g hladké mouky
½ lžičky soli
¼ lžičky cayenského pepře
250 ml mléka
4 filety pstruha s kůží
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce másla
2 stroužky česneku
skrojky citronu

Jak na to?

Milujete pstruha na másle? Pak vyzkoušejte náš lahodný recept na pstruha na másle s praženými mandlemi.

1) Mandle krátce nasucho opečte na pánvi.

2) Mouku smíchejte se solí a cayenským pepřem v menší misce.

3) Do jiné nalijte mléko a na hodinu do něj naložte rybu.

4) Ve velké pánvi rozpalte olej a máslo.

5) Filety pstruha nechte okapat, a pak je obalte v ochucené mouce.

6) Do pánve přidejte plátky česneku a filety ryby.

7) Zhruba po 2 minutách rybu obraťte a případně vyndejte česnek, aby nezhnědl a nezhořkl.

8) Opékejte další 2 minuty, nebo dokud není ryba hotová.

9) Nakonec zasypte mandlemi a přidejte skrojky citronu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Opékaný pstruh na másle s mandlemi

Hlavní chod Snadné Česká Něco lehkého Smažení Magazín 3/2014
Průměrné hodnocení 4 (7)

Tip do kuchyně

 

Jako přílohu podávejte lehký salát nebo bramborovou kaši či pečené brambory.

Co budete potřebovat

3 hrsti mandlových plátků
65 g hladké mouky
½ lžičky soli
¼ lžičky cayenského pepře
250 ml mléka
4 filety pstruha s kůží
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce másla
2 stroužky česneku
skrojky citronu

Jak na to?

Milujete pstruha na másle? Pak vyzkoušejte náš lahodný recept na pstruha na másle s praženými mandlemi.

1) Mandle krátce nasucho opečte na pánvi.

2) Mouku smíchejte se solí a cayenským pepřem v menší misce.

3) Do jiné nalijte mléko a na hodinu do něj naložte rybu.

4) Ve velké pánvi rozpalte olej a máslo.

5) Filety pstruha nechte okapat, a pak je obalte v ochucené mouce.

6) Do pánve přidejte plátky česneku a filety ryby.

7) Zhruba po 2 minutách rybu obraťte a případně vyndejte česnek, aby nezhnědl a nezhořkl.

8) Opékejte další 2 minuty, nebo dokud není ryba hotová.

9) Nakonec zasypte mandlemi a přidejte skrojky citronu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Inspirujte se podobnými recepty