Opékaný pstruh na másle s mandlemi
Ingredience
3 | hrsti mandlových plátků |
65 g | hladké mouky |
½ | lžičky soli |
¼ | lžičky cayenského pepře |
250 ml | mléka |
4 | filety pstruha s kůží |
1 | lžíce olivového oleje |
1 | lžíce másla |
2 | stroužky česneku |
skrojky citronu |
Postup přípravy
Milujete pstruha na másle? Pak vyzkoušejte náš lahodný recept na pstruha na másle s praženými mandlemi.
1) Mandle krátce nasucho opečte na pánvi.
2) Mouku smíchejte se solí a cayenským pepřem v menší misce.
3) Do jiné nalijte mléko a na hodinu do něj naložte rybu.
4) Ve velké pánvi rozpalte olej a máslo.
5) Filety pstruha nechte okapat, a pak je obalte v ochucené mouce.
6) Do pánve přidejte plátky česneku a filety ryby.
7) Zhruba po 2 minutách rybu obraťte a případně vyndejte česnek, aby nezhnědl a nezhořkl.
8) Opékejte další 2 minuty, nebo dokud není ryba hotová.
9) Nakonec zasypte mandlemi a přidejte skrojky citronu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY