×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Příkrmový rýžový nákyp naslano

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Příkrmový rýžový nákyp naslano

Co budete potřebovat

1 mrkev
1 lžíce másla + trochu navíc na vymazání pekáčku
250 g vařené rýže
1 lžíce hrášku
80 g strouhaného sýra
příkrm Hami zelenina s krůtou a rajčaty
1 vejce
3 lžíce smetany

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C.
Nakrájejte mrkev na kostičky a krátce orestujte na másle. Podlijte trochou vody a poduste doměkka.
Malou zapékací misku vymažte máslem. Na dno dejte polovinu vařené rýže, poté mrkev, hrášek a posypte polovinou sýra. Pak dejte vrstvu maso-zeleninového pyré a nakonec zase rýži. Zalijte vejcem rozkvedlaným se smetanou a posypte zbylým sýrem.
Vložte do trouby a pečte 15–20 minut dozlatova.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Příkrmový rýžový nákyp naslano

Hlavní chod Velmi snadné Maso Něco lehkého Magazín 5/2018 Počet porcí: 2 porce
(0)

Inspirujte se zdravými recepty

Objevování jídla je jedno velké dobrodružství. Když bude základ pokrmu pro větší děti tvořit známá chuť maso-zeleninového příkrmu, rádi ho zbaští i zdráhavější strávníci.

Co budete potřebovat

1 mrkev
1 lžíce másla + trochu navíc na vymazání pekáčku
250 g vařené rýže
1 lžíce hrášku
80 g strouhaného sýra
příkrm Hami zelenina s krůtou a rajčaty
1 vejce
3 lžíce smetany

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C.
Nakrájejte mrkev na kostičky a krátce orestujte na másle. Podlijte trochou vody a poduste doměkka.
Malou zapékací misku vymažte máslem. Na dno dejte polovinu vařené rýže, poté mrkev, hrášek a posypte polovinou sýra. Pak dejte vrstvu maso-zeleninového pyré a nakonec zase rýži. Zalijte vejcem rozkvedlaným se smetanou a posypte zbylým sýrem.
Vložte do trouby a pečte 15–20 minut dozlatova.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty