×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Příkrmový rýžový nákyp naslano

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Příkrmový rýžový nákyp naslano

Co budete potřebovat

1 mrkev
1 lžíce másla + trochu navíc na vymazání pekáčku
250 g vařené rýže
1 lžíce hrášku
80 g strouhaného sýra
příkrm Hami zelenina s krůtou a rajčaty
1 vejce
3 lžíce smetany

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C.
Nakrájejte mrkev na kostičky a krátce orestujte na másle. Podlijte trochou vody a poduste doměkka.
Malou zapékací misku vymažte máslem. Na dno dejte polovinu vařené rýže, poté mrkev, hrášek a posypte polovinou sýra. Pak dejte vrstvu maso-zeleninového pyré a nakonec zase rýži. Zalijte vejcem rozkvedlaným se smetanou a posypte zbylým sýrem.
Vložte do trouby a pečte 15–20 minut dozlatova.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Příkrmový rýžový nákyp naslano

Hlavní chod Velmi snadné Maso Něco lehkého Magazín 5/2018 Počet porcí: 2 porce
(0)
Objevování jídla je jedno velké dobrodružství. Když bude základ pokrmu pro větší děti tvořit známá chuť maso-zeleninového příkrmu, rádi ho zbaští i zdráhavější strávníci.

Co budete potřebovat

1 mrkev
1 lžíce másla + trochu navíc na vymazání pekáčku
250 g vařené rýže
1 lžíce hrášku
80 g strouhaného sýra
příkrm Hami zelenina s krůtou a rajčaty
1 vejce
3 lžíce smetany

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C.
Nakrájejte mrkev na kostičky a krátce orestujte na másle. Podlijte trochou vody a poduste doměkka.
Malou zapékací misku vymažte máslem. Na dno dejte polovinu vařené rýže, poté mrkev, hrášek a posypte polovinou sýra. Pak dejte vrstvu maso-zeleninového pyré a nakonec zase rýži. Zalijte vejcem rozkvedlaným se smetanou a posypte zbylým sýrem.
Vložte do trouby a pečte 15–20 minut dozlatova.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat