×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pořádně nabitý jalapeño burger

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Pořádně nabitý jalapeño burger

Co budete potřebovat

200 g soudkových rajčat
sůl
1 jarní cibulka
hrst čerstvého koriandru
1 lžíce limetové šťávy
4 hovězí burgery Jalapeño
olej
4 burgerové housky
hrst nachos
50 g rukoly
2 nakládané papričky jalapeño
Guacamole
1 avokádo
1 jarní cibulka – pouze bílá část
1 lžíce limetové šťávy
sůl, pepř

Jak na to?

Rajčata nakrájejte na malé kostičky, posolte a nechte v cedníku odkapat. Pak smíchejte s nadrobno nakrájenou jarní cibulkou, koriandrem a limetovou šťávou.
Avokádovou dužninu rozmačkejte vidličkou. Bílou část jarní cibulky nakrájejte co nejjemněji. Přidejte k avokádu spolu s limetovou šťávou a promíchejte. Osolte a opepřete.
Burgery potřete trochou oleje a pečte na grilu šest až osm minut z každé strany. Housku rozpulte a také krátce opečte na řezu. Do housky vložte grilované burgery a ozdobte rukolou, plátky nakládaných jalapeños, vrstvou guacamole, nalámaných nachos a rajčatové salsy.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pořádně nabitý jalapeño burger

Hlavní chod Velmi snadné Maso Bez laktózy Magazín 7-8/2018 (Letní speciál) Počet porcí: 4
(0)
Dopřejte si burger, který má pořádný říz! Pikantní papričky jalapeño jsou totiž přidané rovnou k masu. Ale nemusíte se o svoji pusu bát, chladivé guacamole pálivost masa skvěle vyváží. Pokud se ovšem nerozhodnete jít do toho naplno a nepřihodíte chilli taky k avokádu. To potom bude pěkně ostrá ďábelská jízda!

Co budete potřebovat

200 g soudkových rajčat
sůl
1 jarní cibulka
hrst čerstvého koriandru
1 lžíce limetové šťávy
4 hovězí burgery Jalapeño
olej
4 burgerové housky
hrst nachos
50 g rukoly
2 nakládané papričky jalapeño
Guacamole
1 avokádo
1 jarní cibulka – pouze bílá část
1 lžíce limetové šťávy
sůl, pepř

Jak na to?

Rajčata nakrájejte na malé kostičky, posolte a nechte v cedníku odkapat. Pak smíchejte s nadrobno nakrájenou jarní cibulkou, koriandrem a limetovou šťávou.
Avokádovou dužninu rozmačkejte vidličkou. Bílou část jarní cibulky nakrájejte co nejjemněji. Přidejte k avokádu spolu s limetovou šťávou a promíchejte. Osolte a opepřete.
Burgery potřete trochou oleje a pečte na grilu šest až osm minut z každé strany. Housku rozpulte a také krátce opečte na řezu. Do housky vložte grilované burgery a ozdobte rukolou, plátky nakládaných jalapeños, vrstvou guacamole, nalámaných nachos a rajčatové salsy.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty