×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pořádně nabitý jalapeño burger

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Pořádně nabitý jalapeño burger

Co budete potřebovat

200 g soudkových rajčat
sůl
1 jarní cibulka
hrst čerstvého koriandru
1 lžíce limetové šťávy
4 hovězí burgery Jalapeño
olej
4 burgerové housky
hrst nachos
50 g rukoly
2 nakládané papričky jalapeño
Guacamole
1 avokádo
1 jarní cibulka – pouze bílá část
1 lžíce limetové šťávy
sůl, pepř

Jak na to?

Rajčata nakrájejte na malé kostičky, posolte a nechte v cedníku odkapat. Pak smíchejte s nadrobno nakrájenou jarní cibulkou, koriandrem a limetovou šťávou.
Avokádovou dužninu rozmačkejte vidličkou. Bílou část jarní cibulky nakrájejte co nejjemněji. Přidejte k avokádu spolu s limetovou šťávou a promíchejte. Osolte a opepřete.
Burgery potřete trochou oleje a pečte na grilu šest až osm minut z každé strany. Housku rozpulte a také krátce opečte na řezu. Do housky vložte grilované burgery a ozdobte rukolou, plátky nakládaných jalapeños, vrstvou guacamole, nalámaných nachos a rajčatové salsy.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pořádně nabitý jalapeño burger

Hlavní chod Velmi snadné Maso Bez laktózy Rajče Magazín 7-8/2018 (Letní speciál) Počet porcí: 4
(0)
Dopřejte si burger, který má pořádný říz! Pikantní papričky jalapeño jsou totiž přidané rovnou k masu. Ale nemusíte se o svoji pusu bát, chladivé guacamole pálivost masa skvěle vyváží. Pokud se ovšem nerozhodnete jít do toho naplno a nepřihodíte chilli taky k avokádu. To potom bude pěkně ostrá ďábelská jízda!

Co budete potřebovat

200 g soudkových rajčat
sůl
1 jarní cibulka
hrst čerstvého koriandru
1 lžíce limetové šťávy
4 hovězí burgery Jalapeño
olej
4 burgerové housky
hrst nachos
50 g rukoly
2 nakládané papričky jalapeño
Guacamole
1 avokádo
1 jarní cibulka – pouze bílá část
1 lžíce limetové šťávy
sůl, pepř

Jak na to?

Rajčata nakrájejte na malé kostičky, posolte a nechte v cedníku odkapat. Pak smíchejte s nadrobno nakrájenou jarní cibulkou, koriandrem a limetovou šťávou.
Avokádovou dužninu rozmačkejte vidličkou. Bílou část jarní cibulky nakrájejte co nejjemněji. Přidejte k avokádu spolu s limetovou šťávou a promíchejte. Osolte a opepřete.
Burgery potřete trochou oleje a pečte na grilu šest až osm minut z každé strany. Housku rozpulte a také krátce opečte na řezu. Do housky vložte grilované burgery a ozdobte rukolou, plátky nakládaných jalapeños, vrstvou guacamole, nalámaných nachos a rajčatové salsy.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty