×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pořádně nabitý jalapeño burger

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Pořádně nabitý jalapeño burger

Co budete potřebovat

200 g soudkových rajčat
sůl
1 jarní cibulka
hrst čerstvého koriandru
1 lžíce limetové šťávy
4 hovězí burgery Jalapeño
olej
4 burgerové housky
hrst nachos
50 g rukoly
2 nakládané papričky jalapeño
Guacamole
1 avokádo
1 jarní cibulka – pouze bílá část
1 lžíce limetové šťávy
sůl, pepř

Jak na to?

Rajčata nakrájejte na malé kostičky, posolte a nechte v cedníku odkapat. Pak smíchejte s nadrobno nakrájenou jarní cibulkou, koriandrem a limetovou šťávou.
Avokádovou dužninu rozmačkejte vidličkou. Bílou část jarní cibulky nakrájejte co nejjemněji. Přidejte k avokádu spolu s limetovou šťávou a promíchejte. Osolte a opepřete.
Burgery potřete trochou oleje a pečte na grilu šest až osm minut z každé strany. Housku rozpulte a také krátce opečte na řezu. Do housky vložte grilované burgery a ozdobte rukolou, plátky nakládaných jalapeños, vrstvou guacamole, nalámaných nachos a rajčatové salsy.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pořádně nabitý jalapeño burger

Hlavní chod Velmi snadné Maso Bez laktózy Magazín 7-8/2018 (Letní speciál)
(0)
Dopřejte si burger, který má pořádný říz! Pikantní papričky jalapeño jsou totiž přidané rovnou k masu. Ale nemusíte se o svoji pusu bát, chladivé guacamole pálivost masa skvěle vyváží. Pokud se ovšem nerozhodnete jít do toho naplno a nepřihodíte chilli taky k avokádu. To potom bude pěkně ostrá ďábelská jízda!

Co budete potřebovat

200 g soudkových rajčat
sůl
1 jarní cibulka
hrst čerstvého koriandru
1 lžíce limetové šťávy
4 hovězí burgery Jalapeño
olej
4 burgerové housky
hrst nachos
50 g rukoly
2 nakládané papričky jalapeño
Guacamole
1 avokádo
1 jarní cibulka – pouze bílá část
1 lžíce limetové šťávy
sůl, pepř

Jak na to?

Rajčata nakrájejte na malé kostičky, posolte a nechte v cedníku odkapat. Pak smíchejte s nadrobno nakrájenou jarní cibulkou, koriandrem a limetovou šťávou.
Avokádovou dužninu rozmačkejte vidličkou. Bílou část jarní cibulky nakrájejte co nejjemněji. Přidejte k avokádu spolu s limetovou šťávou a promíchejte. Osolte a opepřete.
Burgery potřete trochou oleje a pečte na grilu šest až osm minut z každé strany. Housku rozpulte a také krátce opečte na řezu. Do housky vložte grilované burgery a ozdobte rukolou, plátky nakládaných jalapeños, vrstvou guacamole, nalámaných nachos a rajčatové salsy.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Inspirujte se podobnými recepty