Plněné croissanty
Ingredience
S plísňovým sýrem: | |
---|---|
2 | máslové croissanty |
1 | hrst rukoly |
4 | plátky šunky |
50 g | sýru Brie |
2 | lžíce brusinkové zavařeniny |
Se slaninou: | |
4 | plátky slaniny |
2 | celozrnné croissanty |
4 | listy salátu |
1 | rajče |
50 g | ementálu |
Postup přípravy
Croissanty rozkrojte, na spodní díl navršte rukolu, na ni naskládejte šunku, pak kousky plísňového sýra. Sýr potřete zavařeninou a přiklopte vrchními díly croissantů.
Do celozrnných croissantů nejprve opečte plátky slaniny dokřupava. Na spodní část pečiva dejte listy salátu, na ně pečenou slaninu, pak na plátky pokrájená rajčata. Vše bohatě zasypte nahrubo nastrouhaným sýrem a přiklopte horní částí croissantu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY