×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Snadný pivní hamburger

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Snadný pivní hamburger

Co budete potřebovat

500 g hovězího masa, mletého
2 stroužky česneku, nadrcené
2 lžíce worchesterské omáčky
80 ml oblíbeného piva
sůl a pepř
3 lžíce olivového oleje
4 plátky slaniny
½ cibule, nakrájené na tenká kolečka
4 vejce
hrst rukolových lístků
8 plátků červené řepy
4 plátky sýru, nejlépe čedaru
1 rajče, nakrájené
4 hamburgerové bulky, rozpůlené
rajčatová omáčka
majonéza

Jak na to?

Maso dobře promíchejte s česnekem, worchesterem a pivem. Rozdělte ho na 4 díly a vytvarujte burgery. Na středním plameni rozehřejte v grilovací pánvi 1 lžíci oleje a opečte burgery z obou stran. Zatímco se pečou, v jiné pánvi rozpalte další lžíci oleje a opečte na něm dozlatova cibuli a slaninu. Přesuňte na kuchyňskou utěrku a nechte odkapat přebytečný tuk. Pánev vytřete, dejte do ní poslední lžíci oleje, rozklepněte vejce a upečte volská oka. Na každou rozpůlenou housku položte pár rukolových lístků, 2 plátky červené řepy, burger, sýr, slaninu, cibulku, rajče. Navrch položte volské oko. Pokapejte rajčatovou omáčkou, případně majonézou a přiklopte vrškem housky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Snadný pivní hamburger

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Tip týdne , Rajče
Průměrné hodnocení 4 (5)

Co budete potřebovat

500 g hovězího masa, mletého
2 stroužky česneku, nadrcené
2 lžíce worchesterské omáčky
80 ml oblíbeného piva
sůl a pepř
3 lžíce olivového oleje
4 plátky slaniny
½ cibule, nakrájené na tenká kolečka
4 vejce
hrst rukolových lístků
8 plátků červené řepy
4 plátky sýru, nejlépe čedaru
1 rajče, nakrájené
4 hamburgerové bulky, rozpůlené
rajčatová omáčka
majonéza

Jak na to?

Maso dobře promíchejte s česnekem, worchesterem a pivem. Rozdělte ho na 4 díly a vytvarujte burgery. Na středním plameni rozehřejte v grilovací pánvi 1 lžíci oleje a opečte burgery z obou stran. Zatímco se pečou, v jiné pánvi rozpalte další lžíci oleje a opečte na něm dozlatova cibuli a slaninu. Přesuňte na kuchyňskou utěrku a nechte odkapat přebytečný tuk. Pánev vytřete, dejte do ní poslední lžíci oleje, rozklepněte vejce a upečte volská oka. Na každou rozpůlenou housku položte pár rukolových lístků, 2 plátky červené řepy, burger, sýr, slaninu, cibulku, rajče. Navrch položte volské oko. Pokapejte rajčatovou omáčkou, případně majonézou a přiklopte vrškem housky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty