×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Snadný pivní hamburger

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...

Snadný pivní hamburger

Co budete potřebovat

500 g hovězího masa, mletého
2 stroužky česneku, nadrcené
2 lžíce worchesterské omáčky
80 ml oblíbeného piva
sůl a pepř
3 lžíce olivového oleje
4 plátky slaniny
½ cibule, nakrájené na tenká kolečka
4 vejce
hrst rukolových lístků
8 plátků červené řepy
4 plátky sýru, nejlépe čedaru
1 rajče, nakrájené
4 hamburgerové bulky, rozpůlené
rajčatová omáčka
majonéza

Jak na to?

Maso dobře promíchejte s česnekem, worchesterem a pivem. Rozdělte ho na 4 díly a vytvarujte burgery. Na středním plameni rozehřejte v grilovací pánvi 1 lžíci oleje a opečte burgery z obou stran. Zatímco se pečou, v jiné pánvi rozpalte další lžíci oleje a opečte na něm dozlatova cibuli a slaninu. Přesuňte na kuchyňskou utěrku a nechte odkapat přebytečný tuk. Pánev vytřete, dejte do ní poslední lžíci oleje, rozklepněte vejce a upečte volská oka. Na každou rozpůlenou housku položte pár rukolových lístků, 2 plátky červené řepy, burger, sýr, slaninu, cibulku, rajče. Navrch položte volské oko. Pokapejte rajčatovou omáčkou, případně majonézou a přiklopte vrškem housky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Snadný pivní hamburger

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Tip týdne
Průměrné hodnocení 4 (4)

Co budete potřebovat

500 g hovězího masa, mletého
2 stroužky česneku, nadrcené
2 lžíce worchesterské omáčky
80 ml oblíbeného piva
sůl a pepř
3 lžíce olivového oleje
4 plátky slaniny
½ cibule, nakrájené na tenká kolečka
4 vejce
hrst rukolových lístků
8 plátků červené řepy
4 plátky sýru, nejlépe čedaru
1 rajče, nakrájené
4 hamburgerové bulky, rozpůlené
rajčatová omáčka
majonéza

Jak na to?

Maso dobře promíchejte s česnekem, worchesterem a pivem. Rozdělte ho na 4 díly a vytvarujte burgery. Na středním plameni rozehřejte v grilovací pánvi 1 lžíci oleje a opečte burgery z obou stran. Zatímco se pečou, v jiné pánvi rozpalte další lžíci oleje a opečte na něm dozlatova cibuli a slaninu. Přesuňte na kuchyňskou utěrku a nechte odkapat přebytečný tuk. Pánev vytřete, dejte do ní poslední lžíci oleje, rozklepněte vejce a upečte volská oka. Na každou rozpůlenou housku položte pár rukolových lístků, 2 plátky červené řepy, burger, sýr, slaninu, cibulku, rajče. Navrch položte volské oko. Pokapejte rajčatovou omáčkou, případně majonézou a přiklopte vrškem housky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat