×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pikantní topinky

Další recepty a články

Žitný sendvič s brusinkovým...
Žitný sendvič s...
Žitný sendvič s brusinkovým...
Žitný sendvič s brusinkovým...
Pagáče
Pagáče
Pagáče
Pagáče
Domácí banánové sušenky
Domácí banánové...
Domácí banánové sušenky
Domácí banánové sušenky
Jablečný kompot s pomerančem
Jablečný kompot...
Jablečný kompot s pomerančem
Jablečný kompot s pomerančem

Pikantní topinky

Co budete potřebovat

1 červená cibule
400 g zahradních žampionů
2 červené papriky
350 g rajčat
4 lžíce rostlinného oleje
sůl a pepř
8 krajíců kváskového chleba
150 g uzeného sýra bloček
hladkolistá petržel

Jak na to?

Před odjezdem připravte zeleninovou směs. Červenou cibuli nakrájejte najemno, žampiony na plátky a papriky na malé proužky a rajčata na kostičky.
Na oleji osmahněte nejprve cibulku, pak přidejte žampiony, osolte, a až žampiony začnou zlátnout, přidejte papriku s rajčaty. Dosolte, opepřete, duste deset minut a nechte vychladnout. Přendejte do uzavíratelné nádoby a vezměte s sebou na výlet.
Na roštu opečte topinky. Pak je lehce potřete olejem, navršte zeleninou, zasypte strouhaným sýrem a nechte zapéct. Před podáváním posypte petrželí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pikantní topinky

Svačina Velmi snadné Něco lehkého Vegetariánské Magazín 6/2018 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (6)
Zapečená topinka je osvědčená klasika. Má je totiž rád téměř každý, a co na ně dáte, je už věc vaší fantazie. Pak jen stačí zasypat sýrem a lahůdka je na světě.

Co budete potřebovat

1 červená cibule
400 g zahradních žampionů
2 červené papriky
350 g rajčat
4 lžíce rostlinného oleje
sůl a pepř
8 krajíců kváskového chleba
150 g uzeného sýra bloček
hladkolistá petržel

Jak na to?

Před odjezdem připravte zeleninovou směs. Červenou cibuli nakrájejte najemno, žampiony na plátky a papriky na malé proužky a rajčata na kostičky.
Na oleji osmahněte nejprve cibulku, pak přidejte žampiony, osolte, a až žampiony začnou zlátnout, přidejte papriku s rajčaty. Dosolte, opepřete, duste deset minut a nechte vychladnout. Přendejte do uzavíratelné nádoby a vezměte s sebou na výlet.
Na roštu opečte topinky. Pak je lehce potřete olejem, navršte zeleninou, zasypte strouhaným sýrem a nechte zapéct. Před podáváním posypte petrželí.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Žitný sendvič s brusinkovým...
Žitný sendvič s brusinkovým...
Žitný sendvič s brusinkovým...
Žitný sendvič s brusinkovým...
Pagáče
Pagáče
Pagáče
Pagáče
Domácí banánové sušenky
Domácí banánové sušenky
Domácí banánové sušenky
Domácí banánové sušenky
Jablečný kompot s pomerančem
Jablečný kompot s pomerančem
Jablečný kompot s pomerančem
Jablečný kompot s pomerančem

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat