1
Nejprve kuře omyjte a osušte.
2
Poté jej položte na pracovní plochu prsy dolů, přestřihněte kuře podél páteře nůžkami na drůbež, a poté jej obraťte a přitlačte dlaněmi k pracovní ploše tak, aby se zploštilo. Je důležité, aby kuře drželo stále pohromadě.
3
Připravte si marinádu: smíchejte kokosové mléko s kari pastou, medem nebo cukrem a přidejte kečup. Poté vzniklou marinádou potřete celé kuře. Marinované kuře nechte odpočívat 15 minut v pokojové teplotě.
4
Ještě předtím, než začnete grilovat, osolte a opepřete marinované kuře. Vložte kuře na gril kůží dolů a přikryjte jej alobalem. Takto grilujte přibližně 10 minut, poté kuře obraťte, opět přikryjte alobalem a grilujte přibližně dalších 20 minut, dokud nebude kuře hotové.
5
Poté nechte kuře na několik minut odpočinout. Po odpočinutí můžete grilované kuře podávat.
1
Nejprve kuře omyjte a osušte.
2
Poté jej položte na pracovní plochu prsy dolů, přestřihněte kuře podél páteře nůžkami na drůbež, a poté jej obraťte a přitlačte dlaněmi k pracovní ploše tak, aby se zploštilo. Je důležité, aby kuře drželo stále pohromadě.
3
Připravte si marinádu: smíchejte kokosové mléko s kari pastou, medem nebo cukrem a přidejte kečup. Poté vzniklou marinádou potřete celé kuře. Marinované kuře nechte odpočívat 15 minut v pokojové teplotě.
4
Ještě předtím, než začnete grilovat, osolte a opepřete marinované kuře. Vložte kuře na gril kůží dolů a přikryjte jej alobalem. Takto grilujte přibližně 10 minut, poté kuře obraťte, opět přikryjte alobalem a grilujte přibližně dalších 20 minut, dokud nebude kuře hotové.
5
Poté nechte kuře na několik minut odpočinout. Po odpočinutí můžete grilované kuře podávat.