Petržel se hodí nejen k dochucení polévek. Můžete ji také zamrazit, usušit nebo uchovat ve směsi se solí. Bylinky díky mixování pustí spoustu šťávy, která sůl zajímavě ochutí a obarví.
Velmi snadné
0-15 minut
0/5
Koření
Ingredience
Složení
1 porcí
Petržel hladkolistá 1 hrs.
Sůl 100 g
Petržel hladkolistá 1 hrs.
Sůl 100 g
Příprava
1
Nať petrželky vložte se solí do mixéru.
2
Mixujte, dokud se bylinky nerozmělní najemno. Poté směs přesypte do sklenice. Uzavřete a uchovávejte v lednici.
1
Nať petrželky vložte se solí do mixéru.
2
Mixujte, dokud se bylinky nerozmělní najemno. Poté směs přesypte do sklenice. Uzavřete a uchovávejte v lednici.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!