Pesto z bazalky, špenátu a kešu ořechů
Ingredience
45 g | kešu ořechů |
60 g | baby špenátu |
2 | velké hrsti bazalkových lístků |
1 | lžíce citronové šťávy |
sůl a čerstvě namletý pepř | |
180 ml | olivového oleje |
K PODÁVANÍ | |
4 | plátky chleba |
200 g | feta sýru |
4–8 | plátků prošuta |
Postup přípravy
Ořechy, špenát, bazalku, citronovou šťávu, sůl a pepř rozmixuju najemno. Postupně pomalu přilévám olivový olej a mixuju, až se krásně vstřebá.
Pesto z bazalky, špenátu a kešu ořechů všem a mě taky chutná na opečeném chlebu s feta sýrem a prošutem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY