Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Perník z kofoly

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Perník z kofoly

Co budete potřebovat

olej a polohrubá mouka na vymazání
plechu
350 g hladké mouky
300 g krupicového cukru
2 vejce
2 lžíce oleje
2 lžíce kakaa
1 sáček kypřicího prášku do perníku
300 ml kofoly
Na ozdobení
moučkový cukr nebo čokoládová poleva

Jak na to?

Troubu rozehřejte na 180 °C. Vyšší plech vymažte a vysypte moukou. V míse promíchejte ostatní ingredience kromě kofoly. Pak přilijte kofolu a ještě jednou vařečkou promíchejte. Těsto rovnoměrně rozetřete na plech a pečte 20–30 minut.
Hotový perník ozdobte podle chuti – jen tak cukrem nebo čokoládovou polevou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Perník z kofoly

Snadné Magazín 10/2015
Průměrné hodnocení 4 (53)

Co budete potřebovat

olej a polohrubá mouka na vymazání
plechu
350 g hladké mouky
300 g krupicového cukru
2 vejce
2 lžíce oleje
2 lžíce kakaa
1 sáček kypřicího prášku do perníku
300 ml kofoly
Na ozdobení
moučkový cukr nebo čokoládová poleva

Jak na to?

Troubu rozehřejte na 180 °C. Vyšší plech vymažte a vysypte moukou. V míse promíchejte ostatní ingredience kromě kofoly. Pak přilijte kofolu a ještě jednou vařečkou promíchejte. Těsto rovnoměrně rozetřete na plech a pečte 20–30 minut.
Hotový perník ozdobte podle chuti – jen tak cukrem nebo čokoládovou polevou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Inspirujte se podobnými recepty