Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Perník z kofoly

Další recepty a články

Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback...
Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback s modrým...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s...
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy

Perník z kofoly

Co budete potřebovat

olej a polohrubá mouka na vymazání
plechu
350 g hladké mouky
300 g krupicového cukru
2 vejce
2 lžíce oleje
2 lžíce kakaa
1 sáček kypřicího prášku do perníku
300 ml kofoly
Na ozdobení
moučkový cukr nebo čokoládová poleva

Jak na to?

Troubu rozehřejte na 180 °C. Vyšší plech vymažte a vysypte moukou. V míse promíchejte ostatní ingredience kromě kofoly. Pak přilijte kofolu a ještě jednou vařečkou promíchejte. Těsto rovnoměrně rozetřete na plech a pečte 20–30 minut.
Hotový perník ozdobte podle chuti – jen tak cukrem nebo čokoládovou polevou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Perník z kofoly

Snadné Magazín 10/2015
Průměrné hodnocení 4 (50)

Co budete potřebovat

olej a polohrubá mouka na vymazání
plechu
350 g hladké mouky
300 g krupicového cukru
2 vejce
2 lžíce oleje
2 lžíce kakaa
1 sáček kypřicího prášku do perníku
300 ml kofoly
Na ozdobení
moučkový cukr nebo čokoládová poleva

Jak na to?

Troubu rozehřejte na 180 °C. Vyšší plech vymažte a vysypte moukou. V míse promíchejte ostatní ingredience kromě kofoly. Pak přilijte kofolu a ještě jednou vařečkou promíchejte. Těsto rovnoměrně rozetřete na plech a pečte 20–30 minut.
Hotový perník ozdobte podle chuti – jen tak cukrem nebo čokoládovou polevou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback s modrým...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy

Inspirujte se podobnými recepty