Perník s čokoládovou polevou
Ingredience
320 g | hladké mouky |
160 g | cukru krupice |
1 | prášek do perníku |
2 | lžíce kakaa |
1 | vejce |
250 ml | plnotučného mléka |
125 ml | slunečnicového oleje |
čokoláda na polití AExc | |
moučkový cukr na posypání |
Postup přípravy
V míse smíchejte všechny sypké ingredience.
V jiné míse vidličkou prošlehejte vejce s mlékem, přilijte olej a zlehka promíchejte.
Směs tekutých surovin vlijte do těch sypkých a vymíchejte hladké těsto. Postačí vám na to vařečka.
Těsto vylijte na plech vyložený pečicím papírem. Dejte péct na 30 minut do trouby vyhřáté na 180 °C.
Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni a upečený, vychladlý perník polijte. Nechte ztuhnout a pak krájejte na čtverce.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY