Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Penne s kuřecím ragú

Další recepty a články

Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Dětské tagliatelle s...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...

Penne s kuřecím ragú

Co budete potřebovat

sůl, pepř
500 g kuřecích stehenních řízků
2 cibule
3 stroužky česneku
150 g celeru
150 g mrkve
140 g rajského protlaku
100 g černých oliv bez pecek
2 snítky čerstvého rozmarýnu
200 ml bílého vína
300 ml kuřecího bujonu
400 g penne Albert
40 g kaparů velkých se stonkem
40 g strouhaného parmazánu
1 hrst čerstvé petrželky

Jak na to?

1.Osolené a opepřené kuřecí maso opečte zprudka na oleji v pánvi. Vyjměte.

2.Do rozehřáté pánve vsypte nadrobno pokrájenou cibuli, rozmělněný česnek a očištěnou, na kostičky pokrájenou zeleninu. Osolte a restujte 5 minut.

3.Vmíchejte protlak, nakrájené olivy, zasypte lístky rozmarýnu a vraťte maso. Podlijte vínem a nechte odpařit. Podlijte bujonem, zmírněte plamen a duste 30 minut.

4.Patnáct minut před koncem dušení masa uvařte penne dle návodu na obalu al dente. Po uvaření slijte.

5. Maso opatrně vyjměte z omáčky, pomocí vidliček natrhejte na kousky a vraťte nazpět. Promíchejte s těstovinami a podávejte ozdobené rozpůlenými kapary, posypané parmazánem a petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Penne s kuřecím ragú

Hlavní chod Velmi snadné Italská Těstoviny Magazín 5/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

sůl, pepř
500 g kuřecích stehenních řízků
2 cibule
3 stroužky česneku
150 g celeru
150 g mrkve
140 g rajského protlaku
100 g černých oliv bez pecek
2 snítky čerstvého rozmarýnu
200 ml bílého vína
300 ml kuřecího bujonu
400 g penne Albert
40 g kaparů velkých se stonkem
40 g strouhaného parmazánu
1 hrst čerstvé petrželky

Jak na to?

1.Osolené a opepřené kuřecí maso opečte zprudka na oleji v pánvi. Vyjměte.

2.Do rozehřáté pánve vsypte nadrobno pokrájenou cibuli, rozmělněný česnek a očištěnou, na kostičky pokrájenou zeleninu. Osolte a restujte 5 minut.

3.Vmíchejte protlak, nakrájené olivy, zasypte lístky rozmarýnu a vraťte maso. Podlijte vínem a nechte odpařit. Podlijte bujonem, zmírněte plamen a duste 30 minut.

4.Patnáct minut před koncem dušení masa uvařte penne dle návodu na obalu al dente. Po uvaření slijte.

5. Maso opatrně vyjměte z omáčky, pomocí vidliček natrhejte na kousky a vraťte nazpět. Promíchejte s těstovinami a podávejte ozdobené rozpůlenými kapary, posypané parmazánem a petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...

Inspirujte se podobnými recepty