ReceptyPečený pstruh s citronem a rozmarýnovou solí
Pečený pstruh s citronem a rozmarýnovou solí
Jednoduše připravený pstruh provoní celou kuchyň rozmarýnem a pečeným česnekem. Jako příloha se hodí šťouchané brambory.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Bezlepkové
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 40 g
Rozmarýn čerstvý 8 snít.
Sůl 2 plž
Citron 1 ks
Pstruh celý 4 ks
Česnek 6 strouž.
Máslo 40 g
Rozmarýn čerstvý 8 snít.
Sůl 2 plž
Citron 1 ks
Pstruh celý 4 ks
Česnek 6 strouž.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!