ReceptyPečený pstruh s citronem a rozmarýnovou solí
Albert logoAlbert logo
  • Pečený pstruh s citronem a rozmarýnovou solí

Pečený pstruh s citronem a rozmarýnovou solí

Jednoduše připravený pstruh provoní celou kuchyň rozmarýnem a pečeným česnekem. Jako příloha se hodí šťouchané brambory.
Pečený pstruh s citronem a rozmarýnovou solí
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Bezlepkové
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Máslo 40 g
  • Rozmarýn čerstvý 8 snít.
  • Sůl 2 plž
  • Citron 1 ks
  • Pstruh celý 4 ks
  • Česnek 6 strouž.
  • Máslo 40 g
  • Rozmarýn čerstvý 8 snít.
  • Sůl 2 plž
  • Citron 1 ks
  • Pstruh celý 4 ks
  • Česnek 6 strouž.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.