
Pečený pstruh s citronem a rozmarýnovou solí
Jednoduše připravený pstruh provoní celou kuchyň rozmarýnem a pečeným česnekem. Jako příloha se hodí šťouchané brambory.

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Bezlepkové
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Máslo 40 g
- Rozmarýn čerstvý 8 snít.
- Sůl 2 plž
- Citron 1 ks
- Pstruh celý 4 ks
- Česnek 6 strouž.
- Máslo 40 g
- Rozmarýn čerstvý 8 snít.
- Sůl 2 plž
- Citron 1 ks
- Pstruh celý 4 ks
- Česnek 6 strouž.


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.