Pečený losos na hrášku a špenátu
Ingredience
400 g | brambor typu B |
40 g | másla |
2 | stroužky česneku |
sůl | |
pepř | |
600 g | filetů lososa s kůží Albert |
1 | bio citron |
200 g | mraženého hrášku |
60 g | baby špenátu |
100 g | kaparů ve slanokyselém nálevu |
2 | hrsti čerstvého kopru |
Postup přípravy
1. Vyberte menší brambory, omyjte je a ve slupce nakrájejte podélně na čtvrtiny a větší kusy ještě přepulte. Vsypte do zapékací mísy spolu s 20 g másla, rozmělněným česnekem, dle chuti osolte, opepřete a zlehka prsty promíchejte.
2. Na brambory položte osolené a opepřené lososové filety. Omytý citron nakrájejte na plátky, položte na lososa i s plátky zbylého másla a zakryjte alobalem. Vložte do trouby předehřáté na 200 °C a pečte 15 minut.
3. Po 15 minutách odkryjte a lososa rovnoměrně podsypte hráškem, špenátem a kapary. Nezakryté dopékejte 10 minut dozlatova.
4. Před podáváním zasypte čerstvým koprem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY