Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Pečený losos na hrášku a špenátu

Další recepty a články

Špenátové mušle s mletým masem
Špenátové mušle s...
Špenátové mušle s mletým masem
Špenátové mušle s mletým masem
Hráškový falafel s...
Hráškový falafel s...
Hráškový falafel s...
Hráškový falafel s...
Sázená vejce s pečenými...
Sázená vejce s...
Sázená vejce s pečenými...
Sázená vejce s pečenými...
Hráškové rizoto s pórkem a...
Hráškové rizoto s...
Hráškové rizoto s pórkem a...
Hráškové rizoto s pórkem a...

Pečený losos na hrášku a špenátu

Co budete potřebovat

400 g brambor typu B
40 g másla
2 stroužky česneku
sůl
pepř
600 g filetů lososa s kůží Albert
1 bio citron
200 g mraženého hrášku
60 g baby špenátu
100 g kaparů ve slanokyselém nálevu
2 hrsti čerstvého kopru

Jak na to?

1. Vyberte menší brambory, omyjte je a ve slupce nakrájejte podélně na čtvrtiny a větší kusy ještě přepulte. Vsypte do zapékací mísy spolu s 20 g másla, rozmělněným česnekem, dle chuti osolte, opepřete a zlehka prsty promíchejte.

2. Na brambory položte osolené a opepřené lososové filety. Omytý citron nakrájejte na plátky, položte na lososa i s plátky zbylého másla a zakryjte alobalem. Vložte do trouby předehřáté na 200 °C a pečte 15 minut.

3. Po 15 minutách odkryjte a lososa rovnoměrně podsypte hráškem, špenátem a kapary. Nezakryté dopékejte 10 minut dozlatova.

4. Před podáváním zasypte čerstvým koprem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečený losos na hrášku a špenátu

Hlavní chod Velmi snadné Rychlá večeře Bezlepkové Magazín 3/2021 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (2)
Vyzkoušejte rychlé recepty, které jsou navíc z jednoho hrnce, pánve nebo pekáčku, a tak neztratíte čas ani mytím nádobí.

Co budete potřebovat

400 g brambor typu B
40 g másla
2 stroužky česneku
sůl
pepř
600 g filetů lososa s kůží Albert
1 bio citron
200 g mraženého hrášku
60 g baby špenátu
100 g kaparů ve slanokyselém nálevu
2 hrsti čerstvého kopru

Jak na to?

1. Vyberte menší brambory, omyjte je a ve slupce nakrájejte podélně na čtvrtiny a větší kusy ještě přepulte. Vsypte do zapékací mísy spolu s 20 g másla, rozmělněným česnekem, dle chuti osolte, opepřete a zlehka prsty promíchejte.

2. Na brambory položte osolené a opepřené lososové filety. Omytý citron nakrájejte na plátky, položte na lososa i s plátky zbylého másla a zakryjte alobalem. Vložte do trouby předehřáté na 200 °C a pečte 15 minut.

3. Po 15 minutách odkryjte a lososa rovnoměrně podsypte hráškem, špenátem a kapary. Nezakryté dopékejte 10 minut dozlatova.

4. Před podáváním zasypte čerstvým koprem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Špenátové mušle s mletým masem
Špenátové mušle s mletým masem
Špenátové mušle s mletým masem
Špenátové mušle s mletým masem
Hráškový falafel s...
Hráškový falafel s...
Hráškový falafel s...
Hráškový falafel s...
Sázená vejce s pečenými...
Sázená vejce s pečenými...
Sázená vejce s pečenými...
Sázená vejce s pečenými...
Hráškové rizoto s pórkem a...
Hráškové rizoto s pórkem a...
Hráškové rizoto s pórkem a...
Hráškové rizoto s pórkem a...

Inspirujte se podobnými recepty