Pečené brambory s dijonskou majonézou
Ingredience
1 kg | brambor |
sůl | |
pepř | |
olivový olej | |
nakládané okurky | |
Na dijonskou majonézu: | |
---|---|
1 | lžíce dijonské hořčice |
3 | lžičky tekutého medu |
15 | lžic majonézy |
Postup přípravy
Pokud zrovna nemáte moc času na věnování celého dopoledne vaření, zkuste tento recept na pečené brambory s dijonskou majonézou. Příprava vyjde na několik minut, a poté se o vše postará vaše trouba.
1) Nejprve si připravte dijonskou majonézu. Jednoduše smíchejte v míse hořčici, med a majonézu, případně dochuťte solí a pepřem, a poté odložte mísu stranou.
2) Nakrájejte brambory na čtvrtky, a následně je vyskládejte na plech, který předtím vyložte pečícím papírem. Zakápněte brambory olivovým olejem, osolte, opepřete a vložte plech s bramborami do předehřáté trouby a pečte na 180°C přibližně 45 minut, dokud brambory nezezlátnou. V průběhu pečení můžete brambory obrátit.
Opečené brambory podávejte s majonézou a nakládanými okurkami. Pokud nemáte k dispozici tekutý med, doporučujeme ho před smícháním s ostatními ingrediencemi rozehřát.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY