×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pečená zelenina s balkánským sýrem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Pečená zelenina s balkánským sýrem

Kombinaci pečené zeleniny a sýru umocňuje směs koření, kterou si můžete vyladit podle sebe.

Pánev cuisinox

Pánev CUISINOX má jednu z nejlepších povrchových úprav a je jisté, že se po vaření dobře čistí. Podívejte se na další nádobí z řady CUISINOX.

Co budete potřebovat

1 malá červená cibule, nakrájená
na klínky
1 cuketa, nakrájená na špalíky
4 lžíce olivového oleje
sůl a pepř
500 g brambor , pokrájených
na kostičky
200 g mražených zelených
fazolek BASIC
500 g rajčat, nakrájených na čtvrtky
4 stroužky česneku
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce sušeného oregana
100 g rozdrobeného balkánského
sýru AQ

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C. Cibuli, cuketu a 2 lžíce oleje promíchejte v pánvi či zapékací misce. Osolte a opepřete. Pečte do světle zlaté barvy asi 15 minut.
Potom přidejte zbývající olej, brambory, fazolky, rajčata, česnek, citronovou šťávu a oregano. Promíchejte s cibulí a cuketou, dosolte, dopepřete, pánev či zapékací misku přikryjte alobalem a pečte 30 minut.
Pak odstraňte alobal, promíchejte a pečte ještě dalších 25–30 minut, aby byly brambory měkké a zelenina zlatá.
Podávejte s rozdrobeným balkánským sýrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečená zelenina s balkánským sýrem

Snadné Oregano , Rajče Magazín 10/2015
Průměrné hodnocení 4 (23)

Kombinaci pečené zeleniny a sýru umocňuje směs koření, kterou si můžete vyladit podle sebe.

Pánev cuisinox

Pánev CUISINOX má jednu z nejlepších povrchových úprav a je jisté, že se po vaření dobře čistí. Podívejte se na další nádobí z řady CUISINOX.

Co budete potřebovat

1 malá červená cibule, nakrájená
na klínky
1 cuketa, nakrájená na špalíky
4 lžíce olivového oleje
sůl a pepř
500 g brambor , pokrájených
na kostičky
200 g mražených zelených
fazolek BASIC
500 g rajčat, nakrájených na čtvrtky
4 stroužky česneku
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce sušeného oregana
100 g rozdrobeného balkánského
sýru AQ

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C. Cibuli, cuketu a 2 lžíce oleje promíchejte v pánvi či zapékací misce. Osolte a opepřete. Pečte do světle zlaté barvy asi 15 minut.
Potom přidejte zbývající olej, brambory, fazolky, rajčata, česnek, citronovou šťávu a oregano. Promíchejte s cibulí a cuketou, dosolte, dopepřete, pánev či zapékací misku přikryjte alobalem a pečte 30 minut.
Pak odstraňte alobal, promíchejte a pečte ještě dalších 25–30 minut, aby byly brambory měkké a zelenina zlatá.
Podávejte s rozdrobeným balkánským sýrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty