Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pečená palačinka dutch baby

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Pečená palačinka dutch baby

Co budete potřebovat

6 vajec
80 ml smetany ke šlehání (31 %)
80 ml mléka
100 g hladké mouky
30 g cukru krupice
sůl
80 g másla
1 lžíce moučkového cukru
150 g borůvek
150 g malin
150 g jahod
100 g tvarohu
1 lžička vanilkového cukru
½ hrsti čerstvé máty

Jak na to?

1. Na pánvi o průměru 22 cm, vhodné k pečení v troubě, rozehřejte máslo v troubě předehřáté na 220 °C.

2. Mezitím rozmixujte vejce, 80 ml smetany, mléko, mouku, cukr a špetku soli. Těsto nalijte na rozehřáté máslo a pečte dozlatova po dobu 15 minut. Palačinka se bude v troubě postupně zvětšovat a zlátnout.

3. Po upečení ji posypte moučkovým cukrem a ihned podávejte, než palačinka splaskne. Podávejte podle chuti s ovocem nebo džemem a tvarohem ušlehaným s vanilkovým cukrem. Můžete dozdobit lístky čerstvé máty.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečená palačinka dutch baby

Dezert Snadné Německá Sladká jídla Sváteční Vegetariánské Magazín 11/2020 Počet porcí: 1 kus
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

6 vajec
80 ml smetany ke šlehání (31 %)
80 ml mléka
100 g hladké mouky
30 g cukru krupice
sůl
80 g másla
1 lžíce moučkového cukru
150 g borůvek
150 g malin
150 g jahod
100 g tvarohu
1 lžička vanilkového cukru
½ hrsti čerstvé máty

Jak na to?

1. Na pánvi o průměru 22 cm, vhodné k pečení v troubě, rozehřejte máslo v troubě předehřáté na 220 °C.

2. Mezitím rozmixujte vejce, 80 ml smetany, mléko, mouku, cukr a špetku soli. Těsto nalijte na rozehřáté máslo a pečte dozlatova po dobu 15 minut. Palačinka se bude v troubě postupně zvětšovat a zlátnout.

3. Po upečení ji posypte moučkovým cukrem a ihned podávejte, než palačinka splaskne. Podávejte podle chuti s ovocem nebo džemem a tvarohem ušlehaným s vanilkovým cukrem. Můžete dozdobit lístky čerstvé máty.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Inspirujte se podobnými recepty