Pečená krkovička
Ingredience
3 kg | krkovičky vcelku |
200 g | tmavého třtinového cukru |
2 | lžíce soli |
2 | lžíce mleté pálivé papriky |
1 | lžíce sušeného česneku |
½ | lžíce chili |
½ | lžíce kajenského pepře |
1 | lžíce čerstvě mletého pepře |
1 | lžička mleté sušené šalvěje |
1 | lžička sušené majoránky |
1 | lžička drceného kmínu |
Postup přípravy
Krkovičku vyndejte z lednice, omyjte, očistěte, osušte a nechte chvíli stát při pokojové teplotě. Všechny zbylé ingredience smíchejte a vetřete je do krkovičky. Dejte ji do pekáčku, posypte zbytkem suché směsi a dejte na pár minut zprudka péct při 220 °C. Po asi 10 minutách teplotu v troubě snižte a pečte při 150 °C asi 2 hodiny.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY