1
Paštiky jemně utřete do pěny – vždy vybranou paštiku s danými ingrediencemi a naplňte jimi košíčky.
2
Brusinkovou paštiku utřete s 50 g másla a tymiánem.
3
Pomerančovou s kachními játry utřete s 50 g čerstvého smetanového sýra.
4
Rozinkovou smíchejte s 50 g lučiny a sekanou petrželkou.
5
Zdobit můžete dle fantazie například kousky pomerančů, brusinkami či bylinkami.
1
Paštiky jemně utřete do pěny – vždy vybranou paštiku s danými ingrediencemi a naplňte jimi košíčky.
2
Brusinkovou paštiku utřete s 50 g másla a tymiánem.
3
Pomerančovou s kachními játry utřete s 50 g čerstvého smetanového sýra.
4
Rozinkovou smíchejte s 50 g lučiny a sekanou petrželkou.
5
Zdobit můžete dle fantazie například kousky pomerančů, brusinkami či bylinkami.