×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pappardelle z Bondy beach

Další recepty a články

Kynuté knedlíky s povidly a...
Kynuté knedlíky s...
Kynuté knedlíky s povidly a...
Kynuté knedlíky s povidly a...
Horká čokoláda s chilli
Horká čokoláda s...
Horká čokoláda s chilli
Horká čokoláda s chilli
Domácí bramborová pizza s...
Domácí bramborová...
Domácí bramborová pizza s...
Domácí bramborová pizza s...
Bavorské vdolečky
Bavorské vdolečky
Bavorské vdolečky
Bavorské vdolečky

Pappardelle z Bondy beach

Co budete potřebovat

500 g kuřecích prsních, případně stehenních řízků
2–3 stroužky česneku
1 cibule, nasekaná najemno
sůl, pepř
125 g sušených rajčat v oleji
a trocha oleje
250 ml rajčatové omáčky Napoletana
250 ml 30% smetany
500 g těstovin pappardelle
čerstvá bazalka k podávání

Jak na to?

1. Kuřecí maso nakrájejte na menší kousky, dejte do mísy a nejlépe rukama je promíchejte s rozmělněnými stroužky česneku a nasekanou cibulí. Osolte, opepřete, vmíchejte nasekaná sušená rajčata i s trochou oleje a dejte na půl hodiny odležet do chladničky.
2. Rozpalte větší pánev s nepřilnavým povrchem, dejte na ni odleželou směs a maso nechte zprudka zatáhnout. Opékejte, dokud maso není zcela hotové, přidejte rajčatovou omáčku a po pěti minutách zjemněte smetanou. Krátce povařte a poté smíchejte s těstovinami uvařenými ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu, tak aby byly al dente neboli na skus. Podávejte ozdobené bazalkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pappardelle z Bondy beach

Velmi snadné Ostatní Magazín 3/2012
Průměrné hodnocení 5 (7)

Co budete potřebovat

500 g kuřecích prsních, případně stehenních řízků
2–3 stroužky česneku
1 cibule, nasekaná najemno
sůl, pepř
125 g sušených rajčat v oleji
a trocha oleje
250 ml rajčatové omáčky Napoletana
250 ml 30% smetany
500 g těstovin pappardelle
čerstvá bazalka k podávání

Jak na to?

1. Kuřecí maso nakrájejte na menší kousky, dejte do mísy a nejlépe rukama je promíchejte s rozmělněnými stroužky česneku a nasekanou cibulí. Osolte, opepřete, vmíchejte nasekaná sušená rajčata i s trochou oleje a dejte na půl hodiny odležet do chladničky.
2. Rozpalte větší pánev s nepřilnavým povrchem, dejte na ni odleželou směs a maso nechte zprudka zatáhnout. Opékejte, dokud maso není zcela hotové, přidejte rajčatovou omáčku a po pěti minutách zjemněte smetanou. Krátce povařte a poté smíchejte s těstovinami uvařenými ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu, tak aby byly al dente neboli na skus. Podávejte ozdobené bazalkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kynuté knedlíky s povidly a...
Kynuté knedlíky s povidly a...
Kynuté knedlíky s povidly a...
Kynuté knedlíky s povidly a...
Horká čokoláda s chilli
Horká čokoláda s chilli
Horká čokoláda s chilli
Horká čokoláda s chilli
Domácí bramborová pizza s...
Domácí bramborová pizza s...
Domácí bramborová pizza s...
Domácí bramborová pizza s...
Bavorské vdolečky
Bavorské vdolečky
Bavorské vdolečky
Bavorské vdolečky

Inspirujte se podobnými recepty