×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pappardelle z Bondy beach

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Pappardelle z Bondy beach

Co budete potřebovat

500 g kuřecích prsních, případně stehenních řízků
2–3 stroužky česneku
1 cibule, nasekaná najemno
sůl, pepř
125 g sušených rajčat v oleji
a trocha oleje
250 ml rajčatové omáčky Napoletana
250 ml 30% smetany
500 g těstovin pappardelle
čerstvá bazalka k podávání

Jak na to?

1. Kuřecí maso nakrájejte na menší kousky, dejte do mísy a nejlépe rukama je promíchejte s rozmělněnými stroužky česneku a nasekanou cibulí. Osolte, opepřete, vmíchejte nasekaná sušená rajčata i s trochou oleje a dejte na půl hodiny odležet do chladničky.
2. Rozpalte větší pánev s nepřilnavým povrchem, dejte na ni odleželou směs a maso nechte zprudka zatáhnout. Opékejte, dokud maso není zcela hotové, přidejte rajčatovou omáčku a po pěti minutách zjemněte smetanou. Krátce povařte a poté smíchejte s těstovinami uvařenými ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu, tak aby byly al dente neboli na skus. Podávejte ozdobené bazalkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pappardelle z Bondy beach

Velmi snadné Ostatní Bazalka , Rajče Magazín 3/2012
Průměrné hodnocení 5 (7)

Co budete potřebovat

500 g kuřecích prsních, případně stehenních řízků
2–3 stroužky česneku
1 cibule, nasekaná najemno
sůl, pepř
125 g sušených rajčat v oleji
a trocha oleje
250 ml rajčatové omáčky Napoletana
250 ml 30% smetany
500 g těstovin pappardelle
čerstvá bazalka k podávání

Jak na to?

1. Kuřecí maso nakrájejte na menší kousky, dejte do mísy a nejlépe rukama je promíchejte s rozmělněnými stroužky česneku a nasekanou cibulí. Osolte, opepřete, vmíchejte nasekaná sušená rajčata i s trochou oleje a dejte na půl hodiny odležet do chladničky.
2. Rozpalte větší pánev s nepřilnavým povrchem, dejte na ni odleželou směs a maso nechte zprudka zatáhnout. Opékejte, dokud maso není zcela hotové, přidejte rajčatovou omáčku a po pěti minutách zjemněte smetanou. Krátce povařte a poté smíchejte s těstovinami uvařenými ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu, tak aby byly al dente neboli na skus. Podávejte ozdobené bazalkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty