×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Pappardelle z Bondy beach

Další recepty a články

Pečené šátečky s masovou...
Pečené šátečky s...
Pečené šátečky s masovou...
Pečené šátečky s masovou...
Vepřová pečeně v jogurtu s...
Vepřová pečeně v...
Vepřová pečeně v jogurtu s...
Vepřová pečeně v jogurtu s...
Německá snídaně
Německá snídaně
Německá snídaně
Německá snídaně
Austrálská snídaně - vaječná...
Austrálská snídaně -...
Austrálská snídaně - vaječná...
Austrálská snídaně - vaječná...

Pappardelle z Bondy beach

Co budete potřebovat

500 g kuřecích prsních, případně stehenních řízků
2–3 stroužky česneku
1 cibule, nasekaná najemno
sůl, pepř
125 g sušených rajčat v oleji
a trocha oleje
250 ml rajčatové omáčky Napoletana
250 ml 30% smetany
500 g těstovin pappardelle
čerstvá bazalka k podávání

Jak na to?

1. Kuřecí maso nakrájejte na menší kousky, dejte do mísy a nejlépe rukama je promíchejte s rozmělněnými stroužky česneku a nasekanou cibulí. Osolte, opepřete, vmíchejte nasekaná sušená rajčata i s trochou oleje a dejte na půl hodiny odležet do chladničky.
2. Rozpalte větší pánev s nepřilnavým povrchem, dejte na ni odleželou směs a maso nechte zprudka zatáhnout. Opékejte, dokud maso není zcela hotové, přidejte rajčatovou omáčku a po pěti minutách zjemněte smetanou. Krátce povařte a poté smíchejte s těstovinami uvařenými ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu, tak aby byly al dente neboli na skus. Podávejte ozdobené bazalkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pappardelle z Bondy beach

Velmi snadné Ostatní Magazín 3/2012
Průměrné hodnocení 5 (7)

Co budete potřebovat

500 g kuřecích prsních, případně stehenních řízků
2–3 stroužky česneku
1 cibule, nasekaná najemno
sůl, pepř
125 g sušených rajčat v oleji
a trocha oleje
250 ml rajčatové omáčky Napoletana
250 ml 30% smetany
500 g těstovin pappardelle
čerstvá bazalka k podávání

Jak na to?

1. Kuřecí maso nakrájejte na menší kousky, dejte do mísy a nejlépe rukama je promíchejte s rozmělněnými stroužky česneku a nasekanou cibulí. Osolte, opepřete, vmíchejte nasekaná sušená rajčata i s trochou oleje a dejte na půl hodiny odležet do chladničky.
2. Rozpalte větší pánev s nepřilnavým povrchem, dejte na ni odleželou směs a maso nechte zprudka zatáhnout. Opékejte, dokud maso není zcela hotové, přidejte rajčatovou omáčku a po pěti minutách zjemněte smetanou. Krátce povařte a poté smíchejte s těstovinami uvařenými ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu, tak aby byly al dente neboli na skus. Podávejte ozdobené bazalkou.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečené šátečky s masovou...
Pečené šátečky s masovou...
Pečené šátečky s masovou...
Pečené šátečky s masovou...
Vepřová pečeně v jogurtu s...
Vepřová pečeně v jogurtu s...
Vepřová pečeně v jogurtu s...
Vepřová pečeně v jogurtu s...
Německá snídaně
Německá snídaně
Německá snídaně
Německá snídaně
Austrálská snídaně - vaječná...
Austrálská snídaně - vaječná...
Austrálská snídaně - vaječná...
Austrálská snídaně - vaječná...

Inspirujte se podobnými recepty