Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Panna cotta s jahodovým přelivem

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové...
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v...
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...

Panna cotta s jahodovým přelivem

Co budete potřebovat

3 plátky želatiny 500 ml smetany ke šlehání (33 % tuku)
4 lžíce moučkového cukru
500 g jahod
2 lžíce medu
šťáva z 1 citronu mrazem sušené jahody
1 snítka čerstvé máty

Jak na to?

1. Plátky želatiny namočte na 10 minut do studené vody, aby nabobtnala. Poté vodu slijte, želatinu vyždímejte.
2. Smetanu dejte do hrnce, přimíchejte cukr a přiveďte k varu. Následně odstavte, přidejte želatinu a důkladně rozmíchejte, aby se rozpustila.
3. Směs nalijte do 3⁄4 každé z připravených skleniček. Dejte do lednice nejméně na 4 hodiny ztuhnout.
4. Na jahodovou omáčku rozmixujte jahody s medem a citronovou šťávou. Omáčku vlijte na ztuhlou panna cottu ve skleničkách. Ozdobte nadrcenými mrazem sušenými jahodami a lístky máty.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Panna cotta s jahodovým přelivem

Dezert Snadné Italská Chuťovky Něco lehkého Bezlepkové Jahodník měsíční Magazín 3/2019 Počet porcí: 4 porce
Průměrné hodnocení 1 (1)
Báječný dezert, který se jen rozplývá na jazyku. Pro jistotu panna cottu připravte den předem, aby dostatečně ztuhla.

Co budete potřebovat

3 plátky želatiny 500 ml smetany ke šlehání (33 % tuku)
4 lžíce moučkového cukru
500 g jahod
2 lžíce medu
šťáva z 1 citronu mrazem sušené jahody
1 snítka čerstvé máty

Jak na to?

1. Plátky želatiny namočte na 10 minut do studené vody, aby nabobtnala. Poté vodu slijte, želatinu vyždímejte.
2. Smetanu dejte do hrnce, přimíchejte cukr a přiveďte k varu. Následně odstavte, přidejte želatinu a důkladně rozmíchejte, aby se rozpustila.
3. Směs nalijte do 3⁄4 každé z připravených skleniček. Dejte do lednice nejméně na 4 hodiny ztuhnout.
4. Na jahodovou omáčku rozmixujte jahody s medem a citronovou šťávou. Omáčku vlijte na ztuhlou panna cottu ve skleničkách. Ozdobte nadrcenými mrazem sušenými jahodami a lístky máty.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...

Inspirujte se podobnými recepty