×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Ovesná kaše s jablky a agávovým sirupem 

Další recepty a články

Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Tvarohový dezert s ovocem a...
Tvarohový dezert s...
Tvarohový dezert s ovocem a...
Tvarohový dezert s ovocem a...

Ovesná kaše s jablky a agávovým sirupem 

Co budete potřebovat

90 g ovesných vloček
500 ml polotučného mléka
tmavý třtinový cukr a agávový sirup k podávání
2 červená jablka na plátky
2 lžíce medu
250 ml vody
ovoce na ozdobu – kiwi, maliny

Jak na to?

Nejprve si připravte medová jablka. Velkou pánev s nepřilnavým povrchem rozpalte na maximum, a pak na ní minutu z každé strany opečte plátky jablek. Přidejte med a opékejte další minutu až dvě, dokud jablka nezezlátnou a nezkaramelizují. Ovesné vločky, mléko, 250 ml vody dejte do hrnce a na co nejnižším plameni zahřívejte, přiveďte k varu a za občasného míchání vařte asi 8 minut, až směs zhoustne. Rozdělte do talířů nebo misek, zasypte cukrem, přidejte agávový sirup a medová jablka. Na závěr ozdobte ovocem dle chuti a sezóny – třeba kiwi a maliny.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ovesná kaše s jablky a agávovým sirupem 

Svačina Velmi snadné Sladká jídla Tip týdne
Průměrné hodnocení 4 (8)

Co budete potřebovat

90 g ovesných vloček
500 ml polotučného mléka
tmavý třtinový cukr a agávový sirup k podávání
2 červená jablka na plátky
2 lžíce medu
250 ml vody
ovoce na ozdobu – kiwi, maliny

Jak na to?

Nejprve si připravte medová jablka. Velkou pánev s nepřilnavým povrchem rozpalte na maximum, a pak na ní minutu z každé strany opečte plátky jablek. Přidejte med a opékejte další minutu až dvě, dokud jablka nezezlátnou a nezkaramelizují. Ovesné vločky, mléko, 250 ml vody dejte do hrnce a na co nejnižším plameni zahřívejte, přiveďte k varu a za občasného míchání vařte asi 8 minut, až směs zhoustne. Rozdělte do talířů nebo misek, zasypte cukrem, přidejte agávový sirup a medová jablka. Na závěr ozdobte ovocem dle chuti a sezóny – třeba kiwi a maliny.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Tvarohový dezert s ovocem a...
Tvarohový dezert s ovocem a...
Tvarohový dezert s ovocem a...
Tvarohový dezert s ovocem a...

Inspirujte se podobnými recepty