×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Ovesná kaše s jablky a agávovým sirupem 

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...

Ovesná kaše s jablky a agávovým sirupem 

Co budete potřebovat

90 g ovesných vloček
500 ml polotučného mléka
tmavý třtinový cukr a agávový sirup k podávání
2 červená jablka na plátky
2 lžíce medu
250 ml vody
ovoce na ozdobu – kiwi, maliny

Jak na to?

Nejprve si připravte medová jablka. Velkou pánev s nepřilnavým povrchem rozpalte na maximum, a pak na ní minutu z každé strany opečte plátky jablek. Přidejte med a opékejte další minutu až dvě, dokud jablka nezezlátnou a nezkaramelizují. Ovesné vločky, mléko, 250 ml vody dejte do hrnce a na co nejnižším plameni zahřívejte, přiveďte k varu a za občasného míchání vařte asi 8 minut, až směs zhoustne. Rozdělte do talířů nebo misek, zasypte cukrem, přidejte agávový sirup a medová jablka. Na závěr ozdobte ovocem dle chuti a sezóny – třeba kiwi a maliny.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ovesná kaše s jablky a agávovým sirupem 

Svačina Velmi snadné Sladká jídla Tip týdne
Průměrné hodnocení 4 (8)

Co budete potřebovat

90 g ovesných vloček
500 ml polotučného mléka
tmavý třtinový cukr a agávový sirup k podávání
2 červená jablka na plátky
2 lžíce medu
250 ml vody
ovoce na ozdobu – kiwi, maliny

Jak na to?

Nejprve si připravte medová jablka. Velkou pánev s nepřilnavým povrchem rozpalte na maximum, a pak na ní minutu z každé strany opečte plátky jablek. Přidejte med a opékejte další minutu až dvě, dokud jablka nezezlátnou a nezkaramelizují. Ovesné vločky, mléko, 250 ml vody dejte do hrnce a na co nejnižším plameni zahřívejte, přiveďte k varu a za občasného míchání vařte asi 8 minut, až směs zhoustne. Rozdělte do talířů nebo misek, zasypte cukrem, přidejte agávový sirup a medová jablka. Na závěr ozdobte ovocem dle chuti a sezóny – třeba kiwi a maliny.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...

Inspirujte se podobnými recepty