
Ovesná kaše s jablky a agávovým sirupem
Postup přípravy
Nejprve si připravte medová jablka. Velkou pánev s nepřilnavým povrchem rozpalte na maximum, a pak na ní minutu z každé strany opečte plátky jablek. Přidejte med a opékejte další minutu až dvě, dokud jablka nezezlátnou a nezkaramelizují. Ovesné vločky, mléko, 250 ml vody dejte do hrnce a na co nejnižším plameni zahřívejte, přiveďte k varu a za občasného míchání vařte asi 8 minut, až směs zhoustne. Rozdělte do talířů nebo misek, zasypte cukrem, přidejte agávový sirup a medová jablka. Na závěr ozdobte ovocem dle chuti a sezóny – třeba kiwi a maliny.
Pomohl vám recept?
8hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod