
Ovesná kaše pro hladová rána
Klasickou ovesnou kaši známe všichni, už jste ale vyzkoušeli její fermentovanou verzi? Když vločky namočíte přes noc, budou měkčí a příjemně zesládnou.

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Bez laktózy
Snídaně
Ingredience
Složení 4 porce
- Voda 500 ml
- Ovesné vločky jemné 350 g
- Hruška 4 ks
- Javorový sirup 2 plž
- Zázvor kandovnaý 20 g
- Vlašské ořechy 1 hrs.
- Rozinky 1 hrs.
- Cukr vanilkový 1/2 člž
- Voda 500 ml
- Ovesné vločky jemné 350 g
- Hruška 4 ks
- Javorový sirup 2 plž
- Zázvor kandovnaý 20 g
- Vlašské ořechy 1 hrs.
- Rozinky 1 hrs.
- Cukr vanilkový 1/2 člž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.