Klasickou ovesnou kaši známe všichni, už jste ale vyzkoušeli její fermentovanou verzi? Když vločky namočíte přes noc, budou měkčí a příjemně zesládnou.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Bez laktózy
Snídaně
Ingredience
Složení
4 porce
Voda 500 ml
Ovesné vločky jemné 350 g
Hruška 4 ks
Javorový sirup 2 plž
Zázvor kandovnaý 20 g
Vlašské ořechy 1 hrs.
Rozinky 1 hrs.
Cukr vanilkový 1/2 člž
Voda 500 ml
Ovesné vločky jemné 350 g
Hruška 4 ks
Javorový sirup 2 plž
Zázvor kandovnaý 20 g
Vlašské ořechy 1 hrs.
Rozinky 1 hrs.
Cukr vanilkový 1/2 člž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!