Ořechový sýr se sedmikráskou
Ingredience
400 g | čerstvého přírodního sýra |
2 | hrsti čerstvé petrželky |
100 g | lískových ořechů |
200 ml | olivového oleje |
1 | citron |
sůl, pepř | |
2 | lžičky chilli vloček |
ZE ZAHRÁDKY: | |
---|---|
1 | hrst květů sedmikrásek |
Postup přípravy
1. Sýry vložte do uzavíratelné nádoby spolu s hrstí vybraných čerstvých bylinek a lučních jedlých květů či oříšků. Oříšky můžete nasucho opražit na pánvi.
2. Zalijte olejem promíchaným se solí, pepřem a případně medem, citronovou šťávou nebo sirupem dle uvedených surovin. Uzavřete a marinujte nejméně 24 hodin.
3. Sýry vložte na talířky a ještě dozdobte dalšími čerstvými bylinkami a jedlými květy.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY