Opálený meloun s balkánským salátem
Ingredience
1⁄2 | vodního melounu bez semínek |
1 | lžíce olivového oleje |
1 | citron |
sůl, pepř | |
400 g | salátového mixu |
250 g | balkánského sýru |
2 | lžičky balsamikového octa |
1 | lžička hrubé mořské soli |
Postup přípravy
1. Půlku melounu rozkrojte a nakrájejte na 2cm plátky.
2. Plátky melounu položte na grilovací rošt a z každé strany grilujte 1–2 minuty.
3. Olej prošlehejte s citronovou šťávou, solí a pepřem. Promíchejte se salátovými listy.
4. Salát posypte rozdrobeným sýrem a servírujte s plátkem melounu. Před podáváním zakapejte balsamikovým octem a meloun posypte mořskou solí.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY