Vaječná omeleta s parmazanem
Ingredience
3 | vejce pokojové teploty |
1 | lžička strouhaného parmazánu |
kousek másla | |
sůl a čerstvě mletý pepř | |
nasekaná pažitka na ozdobení |
Postup přípravy
Začněte den vydatnou snídaní, jako je vaječná omeleta s parmazánem.
1) Pánev rozehřejte na středním plameni.
2) V misce rozmíchejte vidličkou vejce, osolte, opepřete a přidejte parmazán.
3) V pánvi nechte rozpustit kousek másla a vejce vlijte do pánve.
4) Nechte vejce pár vteřin opékat, a pak je vařečkou párkrát shrňte od okrajů pánve ke středu. Po pár vteřinách postup zopakujte. Vejce by měla zůstat místy polotekutá.
4) Nakloňte pánev, aby omeleta sklouzla k jedné straně, vařečkou ji opatrně přehněte a sesuňte na talíř.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY