Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

3 vejce pokojové teploty
1 lžička strouhaného parmazánu
kousek másla
sůl a čerstvě mletý pepř
nasekaná pažitka na ozdobení

Postup přípravy

Začněte den vydatnou snídaní, jako je vaječná omeleta s parmazánem.

1) Pánev rozehřejte na středním plameni.

2) V misce rozmíchejte vidličkou vejce, osolte, opepřete a přidejte parmazán.

3) V pánvi nechte rozpustit kousek másla a vejce vlijte do pánve.

4) Nechte vejce pár vteřin opékat, a pak je vařečkou párkrát shrňte od okrajů pánve ke středu. Po pár vteřinách postup zopakujte. Vejce by měla zůstat místy polotekutá.

4) Nakloňte pánev, aby omeleta sklouzla k jedné straně, vařečkou ji opatrně přehněte a sesuňte na talíř.

Pomohl vám recept?
3hodnocení4

Další videorecepty