Omeleta s kozím sýrem a fazolkami
Ingredience
150 g | zelených fazolových lusků |
250 g | hrachových lusků |
3 | vejce |
sůl | |
pepř | |
10 g | másla |
80 g | přírodního kozího sýra NP |
snítka čerstvé máty |
Postup přípravy
1. V hrnci přiveďte vodu k varu a připravte si mísu s ledem. Do vařící vody vložte fazolky a vyloupaný hrášek. Vařte zhruba 3 minuty, vyjměte naběračkou a ihned vložte do ledové vody. Po 2 minutách sceďte a nechte na cedníku okapat.
2. Vejce rozklepněte do mísy. Osolte, opepřete a rozmíchejte metličkou.
3. Na pánvi rozpusťte máslo. Vlijte vaječnou směs a vařečkou ji stahujte od okrajů směrem ke středu pánve. Jakmile je spodní strana omelety pevná, posypte ji nadrobeným sýrem, fazolkami, hráškem a pak ji opatrně přeložte napůl.
4. Ozdobte hráškovými lusky, čerstvou mátou a hned podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY