Vážení zákazníci, od pondělí 10. 5. opět najdete bez omezení veškerý sortiment, na který jste zvyklí, v našich prodejnách. Zároveň můžete vyzvedávat kampaňové produkty přímo z určeného stojanu bez SMS objednání.
Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Omeleta s kozím sýrem a fazolkami

Další recepty a články

Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné...
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový...
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl

Omeleta s kozím sýrem a fazolkami

Co budete potřebovat

150 g zelených fazolových lusků
250 g hrachových lusků
3 vejce
sůl
pepř
10 g másla
80 g přírodního kozího sýra NP
snítka čerstvé máty

Jak na to?

1. V hrnci přiveďte vodu k varu a připravte si mísu s ledem. Do vařící vody vložte fazolky a vyloupaný hrášek. Vařte zhruba 3 minuty, vyjměte naběračkou a ihned vložte do ledové vody. Po 2 minutách sceďte a nechte na cedníku okapat.

2. Vejce rozklepněte do mísy. Osolte, opepřete a rozmíchejte metličkou.

3. Na pánvi rozpusťte máslo. Vlijte vaječnou směs a vařečkou ji stahujte od okrajů směrem ke středu pánve. Jakmile je spodní strana omelety pevná, posypte ji nadrobeným sýrem, fazolkami, hráškem a pak ji opatrně přeložte napůl.

4. Ozdobte hráškovými lusky, čerstvou mátou a hned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Omeleta s kozím sýrem a fazolkami

Svačina Velmi snadné Vegetariánské Bezlepkové Magazín 4/2021 Počet porcí: 1
(0)

Co budete potřebovat

150 g zelených fazolových lusků
250 g hrachových lusků
3 vejce
sůl
pepř
10 g másla
80 g přírodního kozího sýra NP
snítka čerstvé máty

Jak na to?

1. V hrnci přiveďte vodu k varu a připravte si mísu s ledem. Do vařící vody vložte fazolky a vyloupaný hrášek. Vařte zhruba 3 minuty, vyjměte naběračkou a ihned vložte do ledové vody. Po 2 minutách sceďte a nechte na cedníku okapat.

2. Vejce rozklepněte do mísy. Osolte, opepřete a rozmíchejte metličkou.

3. Na pánvi rozpusťte máslo. Vlijte vaječnou směs a vařečkou ji stahujte od okrajů směrem ke středu pánve. Jakmile je spodní strana omelety pevná, posypte ji nadrobeným sýrem, fazolkami, hráškem a pak ji opatrně přeložte napůl.

4. Ozdobte hráškovými lusky, čerstvou mátou a hned podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl

Inspirujte se podobnými recepty