
Okurkový salát z Japonska
Když potřebujete po svátcích trochu odlehčit, tento japonský okurkový salát je správnou volbou. Samotní Japonci ho berou jako postní jídlo. Je vhodný jako příloha, spolu s tofu, rybou nebo masem.
Postup přípravy
1. Okurky oloupejte, rozřízněte na půlky a pomocí lžičky odstraňte semínka. Poté škrabkou nakrájejte na tenké plátky. Rozložte na papírový ubrousek a okurky osušte.
2. Smíchejte ocet, cukr, sůl a sezamová semínka. Přidejte nakrájené okurky a promíchejte.
Pomohl vám recept?
1hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod