Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Okurkové sendviče s tvarohovou pomazánkou

Okurkové sendviče s tvarohovou pomazánkou

Ingredience

1 okurka NP Bio
1 jarní cibulka
250 g tvarohu odtučněného NP Bio
1 hrst čerstvé pažitky
2 snítky čerstvé máty
½ citronu NP Bio
sůl
pepř
8 plátků Mlynářského žitného chleba z Albertova pekařství

Postup přípravy

1. Omyjte ½ salátové okurky a i se slupkou ji nastrouhejte nahrubo. Vymačkejte z ní šťávu, vložte do mísy, přidejte cibulku nakrájenou na kolečka, 250 g tvarohu, hrst najemno nasekané pažitky, nasekané lístky máty a šťávu vymačkanou z ½ citronu. Osolte a opepřete dle své chuti a promíchejte.

2. Pomazánkou potřete plátek chleba, rozložte na ni nakrájená kolečka zbylé půlky okurky a přiklopte druhým plátkem chleba.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty