×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Nepečený jahodový dort
nad 60 minut , Dezert , Velmi snadné , Česká , Moučníky a koláče ,

Nepečený jahodový dort

Co budu potřebovat

1 smetana ke šlehání Nyní v akci
500 g jahod Nyní v akci
2 polotučné tvarohy
1 zakysaná smetana
3 vanilkové cukry Nyní v akci
1 balení cukrářských piškotů

Jak na to?

Smetanu ušlehejte dotuha. Polovinu jahod omyjte, osušte, rozčtvrťte a v robotu je rozmixujte do hladkého jemného pyré. Tvarohy vyklepněte do mísy, vidličkou je našlehejte, přidejte zakysanou smetanu, oslaďte vanilkovými cukry, přilijte jahodové pyré, promíchejte a nakonec vmíchejte dotuha ušlehanou smetanu.
Formu na terinu vyložte potravinářskou fólií, na dno vyskládejte kolečka z druhé poloviny jahod, opatrně navrstvěte jahodovou směs, znovu poklaďte jahodami – zbytkem – a navrch přitlačte piškoty. Přetáhněte fólií a dejte přes noc chladit do lednice. Pak opatrně vyklopte, sejměte fólii a servírujte.
Tip - Nepečený dort je dobré a nutné před podáváním hodně vychladit.

Pořídíte z letáku

  • současná cena: 14,90 cena před slevou: 19,90
    sleva: −25 %
  • současná cena: 29,90 cena před slevou: 39,90
    sleva: −25 %
  • současná cena: 4,90 cena před slevou: 6,50
    sleva: −24 %

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

Pokud se ti recept líbí, sdílej nebo komentuj