×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Nepečený borůvkový cheesecake

Další recepty a články

Žloutkové věnečky
Žloutkové věnečky
Žloutkové věnečky
Žloutkové věnečky
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová...
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Pražské mini koláčky
Pražské mini koláčky
Pražské mini koláčky
Pražské mini koláčky
Míša dortíky
Míša dortíky
Míša dortíky
Míša dortíky

Nepečený borůvkový cheesecake

Co budete potřebovat

70 g datlí, vypeckovaných
70 g mandlí
špetka soli
Na náplň
100 g ořechů kešú
2 lžíce citronové šťávy
kůra z 1 malého citronu
3 lžíce kokosového oleje, tekutého
125 ml kokosového mléka
1–3 lžíce javorového sirupu k dochucení
25 g čerstvých nebo mražených a povolených borůvek
Na dokončení
čerstvé borůvky
strouhaný kokos
jedlé květy

Jak na to?

Datle namočte na 15 minut do teplé vody. Mandle dejte do robotu a několika pulsy nasekejte najemno. Přidejte datle a sůl a zpracujte na hladkou hmotu. Formu o průměru 12 cm vyložte pečicím papírem a na dno namačkejte směs z robotu. Formu uložte do mrazáku a pusťte se do přípravy náplně.

Všechny suroviny na náplň dejte do robotu a umixujte dohladka. Nalijte na korpus, zakryjte potravinářskou fólií a nechte mrazit alespoň 4 hodiny.

Dort vyprostěte z formy a nechte před podáváním 10 minut při pokojové teplotě povolit. Vršek ozdobte čerstvými borůvkami, strouhaným kokosem a jedlými květy.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Nepečený borůvkový cheesecake

Dezert Náročné Magazín 1/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (18)

Co budete potřebovat

70 g datlí, vypeckovaných
70 g mandlí
špetka soli
Na náplň
100 g ořechů kešú
2 lžíce citronové šťávy
kůra z 1 malého citronu
3 lžíce kokosového oleje, tekutého
125 ml kokosového mléka
1–3 lžíce javorového sirupu k dochucení
25 g čerstvých nebo mražených a povolených borůvek
Na dokončení
čerstvé borůvky
strouhaný kokos
jedlé květy

Jak na to?

Datle namočte na 15 minut do teplé vody. Mandle dejte do robotu a několika pulsy nasekejte najemno. Přidejte datle a sůl a zpracujte na hladkou hmotu. Formu o průměru 12 cm vyložte pečicím papírem a na dno namačkejte směs z robotu. Formu uložte do mrazáku a pusťte se do přípravy náplně.

Všechny suroviny na náplň dejte do robotu a umixujte dohladka. Nalijte na korpus, zakryjte potravinářskou fólií a nechte mrazit alespoň 4 hodiny.

Dort vyprostěte z formy a nechte před podáváním 10 minut při pokojové teplotě povolit. Vršek ozdobte čerstvými borůvkami, strouhaným kokosem a jedlými květy.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Žloutkové věnečky
Žloutkové věnečky
Žloutkové věnečky
Žloutkové věnečky
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Babiččina ořechová bábovka
Pražské mini koláčky
Pražské mini koláčky
Pražské mini koláčky
Pražské mini koláčky
Míša dortíky
Míša dortíky
Míša dortíky
Míša dortíky

Inspirujte se podobnými recepty