Další recepty a články
Nepečený borůvkový cheesecake
Co budete potřebovat
Jak na to?
Datle namočte na 15 minut do teplé vody. Mandle dejte do robotu a několika pulsy nasekejte najemno. Přidejte datle a sůl a zpracujte na hladkou hmotu. Formu o průměru 12 cm vyložte pečicím papírem a na dno namačkejte směs z robotu. Formu uložte do mrazáku a pusťte se do přípravy náplně.
Všechny suroviny na náplň dejte do robotu a umixujte dohladka. Nalijte na korpus, zakryjte potravinářskou fólií a nechte mrazit alespoň 4 hodiny.
Dort vyprostěte z formy a nechte před podáváním 10 minut při pokojové teplotě povolit. Vršek ozdobte čerstvými borůvkami, strouhaným kokosem a jedlými květy.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Nepečený borůvkový cheesecake
Co budete potřebovat
Jak na to?
Datle namočte na 15 minut do teplé vody. Mandle dejte do robotu a několika pulsy nasekejte najemno. Přidejte datle a sůl a zpracujte na hladkou hmotu. Formu o průměru 12 cm vyložte pečicím papírem a na dno namačkejte směs z robotu. Formu uložte do mrazáku a pusťte se do přípravy náplně.
Všechny suroviny na náplň dejte do robotu a umixujte dohladka. Nalijte na korpus, zakryjte potravinářskou fólií a nechte mrazit alespoň 4 hodiny.
Dort vyprostěte z formy a nechte před podáváním 10 minut při pokojové teplotě povolit. Vršek ozdobte čerstvými borůvkami, strouhaným kokosem a jedlými květy.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio