Nepečený borůvkový cheesecake
Ingredience
70 g | datlí, vypeckovaných |
70 g | mandlí |
špetka soli | |
Na náplň | |
---|---|
100 g | ořechů kešú |
2 | lžíce citronové šťávy |
kůra z 1 malého citronu | |
3 | lžíce kokosového oleje, tekutého |
125 ml | kokosového mléka |
1–3 | lžíce javorového sirupu k dochucení |
25 g | čerstvých nebo mražených a povolených borůvek |
Na dokončení | |
čerstvé borůvky | |
strouhaný kokos | |
jedlé květy |
Postup přípravy
Datle namočte na 15 minut do teplé vody. Mandle dejte do robotu a několika pulsy nasekejte najemno. Přidejte datle a sůl a zpracujte na hladkou hmotu. Formu o průměru 12 cm vyložte pečicím papírem a na dno namačkejte směs z robotu. Formu uložte do mrazáku a pusťte se do přípravy náplně.
Všechny suroviny na náplň dejte do robotu a umixujte dohladka. Nalijte na korpus, zakryjte potravinářskou fólií a nechte mrazit alespoň 4 hodiny.
Dort vyprostěte z formy a nechte před podáváním 10 minut při pokojové teplotě povolit. Vršek ozdobte čerstvými borůvkami, strouhaným kokosem a jedlými květy.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY