
Nejrychlejší žebra na grilu
Maso na obíračku přímo z ohně je to nejlepší. Zkuste si tentokrát přípravu výrazně ulehčit s naším prémiovým produktem. Protože se žebra na grilu jen dopékají, zaručujeme šťavnatost i křupavou kůrčičku.

Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Grilování
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Vepřová žebra sous-vide 1,2 kg
- Hořčice plnotučná 2,5 plž
- Worcesterová omáčka 1 plž
- Česnek 4 strouž.
- Kmín mletý 1 plž
- Zakysaná smetana 200 ml
- Pažitka čerstvá 3 plž
- Křen strouhaný 3 plž
- Vepřová žebra sous-vide 1,2 kg
- Hořčice plnotučná 2,5 plž
- Worcesterová omáčka 1 plž
- Česnek 4 strouž.
- Kmín mletý 1 plž
- Zakysaná smetana 200 ml
- Pažitka čerstvá 3 plž
- Křen strouhaný 3 plž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.