Nejrychlejší žebra na grilu
Co budete potřebovat
Jak na to?
Žebra vyndejte z plastového obalu.
Z hořčice, worcestrové omáčky, utřeného česneku a kmínu si připravte marinádu. Kdyby byla příliš hustá, nařeďte ji trochou vývaru nebo světlého piva. Žebra ze všech stran potřete marinádou a 20 minut opečte na rozehřátém grilu.
Dip vyrobíte smícháním zakysané smetany s křenovým krémem, hořčicí a pažitkou.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Nejrychlejší žebra na grilu
Co budete potřebovat
Jak na to?
Žebra vyndejte z plastového obalu.
Z hořčice, worcestrové omáčky, utřeného česneku a kmínu si připravte marinádu. Kdyby byla příliš hustá, nařeďte ji trochou vývaru nebo světlého piva. Žebra ze všech stran potřete marinádou a 20 minut opečte na rozehřátém grilu.
Dip vyrobíte smícháním zakysané smetany s křenovým krémem, hořčicí a pažitkou.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio