×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Nejrychlejší žebra na grilu

Další recepty a články

Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený...
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený sýrem

Nejrychlejší žebra na grilu

Co budete potřebovat

2 balení vepřových žeber sous vide Albert Excellent
2 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce worcestrové omáčky
3–4 stroužky česneku
1 lžíce drceného kmínu
Dip
200 ml zakysané smetany
3 lžíce křenové omáčky
1 lžička hořčice
3 lžíce nakrájené pažitky

Jak na to?

Žebra vyndejte z plastového obalu.
Z hořčice, worcestrové omáčky, utřeného česneku a kmínu si připravte marinádu. Kdyby byla příliš hustá, nařeďte ji trochou vývaru nebo světlého piva. Žebra ze všech stran potřete marinádou a 20 minut opečte na rozehřátém grilu.
Dip vyrobíte smícháním zakysané smetany s křenovým krémem, hořčicí a pažitkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Nejrychlejší žebra na grilu

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Bezlepkové Vegetariánské Pažitka Magazín 7-8/2018 (Letní speciál) Počet porcí: 4 kusy
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma
Maso na obíračku přímo z ohně je to nejlepší. Zkuste si tentokrát přípravu výrazně ulehčit s naším prémiovým produktem. Protože se žebra na grilu jen dopékají, zaručujeme šťavnatost i křupavou kůrčičku.

Co budete potřebovat

2 balení vepřových žeber sous vide Albert Excellent
2 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce worcestrové omáčky
3–4 stroužky česneku
1 lžíce drceného kmínu
Dip
200 ml zakysané smetany
3 lžíce křenové omáčky
1 lžička hořčice
3 lžíce nakrájené pažitky

Jak na to?

Žebra vyndejte z plastového obalu.
Z hořčice, worcestrové omáčky, utřeného česneku a kmínu si připravte marinádu. Kdyby byla příliš hustá, nařeďte ji trochou vývaru nebo světlého piva. Žebra ze všech stran potřete marinádou a 20 minut opečte na rozehřátém grilu.
Dip vyrobíte smícháním zakysané smetany s křenovým krémem, hořčicí a pažitkou.

Další recepty a články

Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený sýrem

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019