×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Nejrychlejší žebra na grilu

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Nejrychlejší žebra na grilu

Co budete potřebovat

2 balení vepřových žeber sous vide Albert Excellent
2 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce worcestrové omáčky
3–4 stroužky česneku
1 lžíce drceného kmínu
Dip
200 ml zakysané smetany
3 lžíce křenové omáčky
1 lžička hořčice
3 lžíce nakrájené pažitky

Jak na to?

Žebra vyndejte z plastového obalu.
Z hořčice, worcestrové omáčky, utřeného česneku a kmínu si připravte marinádu. Kdyby byla příliš hustá, nařeďte ji trochou vývaru nebo světlého piva. Žebra ze všech stran potřete marinádou a 20 minut opečte na rozehřátém grilu.
Dip vyrobíte smícháním zakysané smetany s křenovým krémem, hořčicí a pažitkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Nejrychlejší žebra na grilu

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Bezlepkové Vegetariánské Magazín 7-8/2018 (Letní speciál) Počet porcí: 4 kusy
(0)
Maso na obíračku přímo z ohně je to nejlepší. Zkuste si tentokrát přípravu výrazně ulehčit s naším prémiovým produktem. Protože se žebra na grilu jen dopékají, zaručujeme šťavnatost i křupavou kůrčičku.

Co budete potřebovat

2 balení vepřových žeber sous vide Albert Excellent
2 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce worcestrové omáčky
3–4 stroužky česneku
1 lžíce drceného kmínu
Dip
200 ml zakysané smetany
3 lžíce křenové omáčky
1 lžička hořčice
3 lžíce nakrájené pažitky

Jak na to?

Žebra vyndejte z plastového obalu.
Z hořčice, worcestrové omáčky, utřeného česneku a kmínu si připravte marinádu. Kdyby byla příliš hustá, nařeďte ji trochou vývaru nebo světlého piva. Žebra ze všech stran potřete marinádou a 20 minut opečte na rozehřátém grilu.
Dip vyrobíte smícháním zakysané smetany s křenovým krémem, hořčicí a pažitkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat