×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Nejrychlejší žebra na grilu

Co budete potřebovat

2 balení vepřových žeber sous vide Albert Excellent
2 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce worcestrové omáčky
3–4 stroužky česneku
1 lžíce drceného kmínu
Dip
200 ml zakysané smetany
3 lžíce křenové omáčky
1 lžička hořčice
3 lžíce nakrájené pažitky

Jak na to?

Žebra vyndejte z plastového obalu.
Z hořčice, worcestrové omáčky, utřeného česneku a kmínu si připravte marinádu. Kdyby byla příliš hustá, nařeďte ji trochou vývaru nebo světlého piva. Žebra ze všech stran potřete marinádou a 20 minut opečte na rozehřátém grilu.
Dip vyrobíte smícháním zakysané smetany s křenovým krémem, hořčicí a pažitkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Nejrychlejší žebra na grilu

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Bezlepkové Vegetariánské Magazín 7-8/2018 (Letní speciál)
(0)
Maso na obíračku přímo z ohně je to nejlepší. Zkuste si tentokrát přípravu výrazně ulehčit s naším prémiovým produktem. Protože se žebra na grilu jen dopékají, zaručujeme šťavnatost i křupavou kůrčičku.

Co budete potřebovat

2 balení vepřových žeber sous vide Albert Excellent
2 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce worcestrové omáčky
3–4 stroužky česneku
1 lžíce drceného kmínu
Dip
200 ml zakysané smetany
3 lžíce křenové omáčky
1 lžička hořčice
3 lžíce nakrájené pažitky

Jak na to?

Žebra vyndejte z plastového obalu.
Z hořčice, worcestrové omáčky, utřeného česneku a kmínu si připravte marinádu. Kdyby byla příliš hustá, nařeďte ji trochou vývaru nebo světlého piva. Žebra ze všech stran potřete marinádou a 20 minut opečte na rozehřátém grilu.
Dip vyrobíte smícháním zakysané smetany s křenovým krémem, hořčicí a pažitkou.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!
MARINADY