×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Nejrychlejší žebra na grilu

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Nejrychlejší žebra na grilu

Co budete potřebovat

2 balení vepřových žeber sous vide Albert Excellent
2 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce worcestrové omáčky
3–4 stroužky česneku
1 lžíce drceného kmínu
Dip
200 ml zakysané smetany
3 lžíce křenové omáčky
1 lžička hořčice
3 lžíce nakrájené pažitky

Jak na to?

Žebra vyndejte z plastového obalu.
Z hořčice, worcestrové omáčky, utřeného česneku a kmínu si připravte marinádu. Kdyby byla příliš hustá, nařeďte ji trochou vývaru nebo světlého piva. Žebra ze všech stran potřete marinádou a 20 minut opečte na rozehřátém grilu.
Dip vyrobíte smícháním zakysané smetany s křenovým krémem, hořčicí a pažitkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Nejrychlejší žebra na grilu

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Bezlepkové Vegetariánské Magazín 7-8/2018 (Letní speciál) Počet porcí: 4 kusy
(0)

Inspirujte se zdravými recepty

Maso na obíračku přímo z ohně je to nejlepší. Zkuste si tentokrát přípravu výrazně ulehčit s naším prémiovým produktem. Protože se žebra na grilu jen dopékají, zaručujeme šťavnatost i křupavou kůrčičku.

Co budete potřebovat

2 balení vepřových žeber sous vide Albert Excellent
2 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce worcestrové omáčky
3–4 stroužky česneku
1 lžíce drceného kmínu
Dip
200 ml zakysané smetany
3 lžíce křenové omáčky
1 lžička hořčice
3 lžíce nakrájené pažitky

Jak na to?

Žebra vyndejte z plastového obalu.
Z hořčice, worcestrové omáčky, utřeného česneku a kmínu si připravte marinádu. Kdyby byla příliš hustá, nařeďte ji trochou vývaru nebo světlého piva. Žebra ze všech stran potřete marinádou a 20 minut opečte na rozehřátém grilu.
Dip vyrobíte smícháním zakysané smetany s křenovým krémem, hořčicí a pažitkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty