Nadité sendviče s hranolkami
Ingredience
¼ | zeleného zelí |
¼ | červeného zelí |
60 ml | dresinku Tisíc ostrovů |
sůl | |
pepř BASIC | |
500 g | mražených hranolek |
8 | plátků chleba |
8 | plátků sýru |
4–8 | plátků šunky BASIC nebo Debrecínské pečeně BASIC |
kyselé okurky BASIC |
Postup přípravy
Oba druhy nakrouhaného zelí promíchejte v míse s dresinkem a podle chuti osolte a opepřete. Hranolky upečte v troubě, nebo osmažte na oleji podle návodu na obale. Chleby nasucho opečte pod rozpáleným grilem dozlatova. Pak na každý krajíc dejte po jednom plátku sýru a opět grilujte, aby se sýr rozpustil.
Na polovinu chlebů dejte šunku nebo debrecínku a rozdělte zelí a přiklopte zbylými plátky. Servírujte s kyselými okurkami a hranolkami.
Tip - Opečené chleby můžete ještě potřít česnekem nebo pomazat tenkou vrstvou dijonské nebo hrubozrnné hořčice.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY