×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Nadité sendviče s hranolkami

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk...
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Nadité sendviče s hranolkami

Co budete potřebovat

¼ zeleného zelí
¼ červeného zelí
60 ml dresinku Tisíc ostrovů
sůl
pepř BASIC
500 g mražených hranolek
8 plátků chleba
8 plátků sýru
4–8 plátků šunky BASIC nebo Debrecínské pečeně BASIC
kyselé okurky BASIC

Jak na to?

Oba druhy nakrouhaného zelí promíchejte v míse s dresinkem a podle chuti osolte a opepřete. Hranolky upečte v troubě, nebo osmažte na oleji podle návodu na obale. Chleby nasucho opečte pod rozpáleným grilem dozlatova. Pak na každý krajíc dejte po jednom plátku sýru a opět grilujte, aby se sýr rozpustil.
Na polovinu chlebů dejte šunku nebo debrecínku a rozdělte zelí a přiklopte zbylými plátky. Servírujte s kyselými okurkami a hranolkami.
Tip - Opečené chleby můžete ještě potřít česnekem nebo pomazat tenkou vrstvou dijonské nebo hrubozrnné hořčice.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Nadité sendviče s hranolkami

Hlavní chod Velmi snadné Česká Piknik Magazín 3/2014
(0)

Co budete potřebovat

¼ zeleného zelí
¼ červeného zelí
60 ml dresinku Tisíc ostrovů
sůl
pepř BASIC
500 g mražených hranolek
8 plátků chleba
8 plátků sýru
4–8 plátků šunky BASIC nebo Debrecínské pečeně BASIC
kyselé okurky BASIC

Jak na to?

Oba druhy nakrouhaného zelí promíchejte v míse s dresinkem a podle chuti osolte a opepřete. Hranolky upečte v troubě, nebo osmažte na oleji podle návodu na obale. Chleby nasucho opečte pod rozpáleným grilem dozlatova. Pak na každý krajíc dejte po jednom plátku sýru a opět grilujte, aby se sýr rozpustil.
Na polovinu chlebů dejte šunku nebo debrecínku a rozdělte zelí a přiklopte zbylými plátky. Servírujte s kyselými okurkami a hranolkami.
Tip - Opečené chleby můžete ještě potřít česnekem nebo pomazat tenkou vrstvou dijonské nebo hrubozrnné hořčice.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat